Gość: izqa IP: 62.77.172.* 12.11.02, 15:42 hej skonczylam ''dibka'' i mam do niego lekki sentyment- koszmary senne przeszly mi po polr roku intensywnej terapiipsychiatrycznej;-) co sie tam teraz dzieje jak sie sprawuje janus - moj ulubieniec;;-) i. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rybeńka Re: absolwenci dubois IP: proxy / *.domdata.com 13.11.02, 15:11 Też jestem absolwentką i również miałam koszmary nocne. Dlaczego tej szkole nadali miano "twórczej", skoro cały czas podcinali nam skrzydła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: absolwenci dubois IP: 213.105.178.* 13.11.02, 18:56 ha no wlasnie, czy ktos pamieta z dibka jakiegos profa z powolaniem, pasja, naprawde lubiacego swoja prace? mi raczej utkwili w pamieci zakompleksieni gnebiciele. a ze szkoly wynioslam tylko przekonanie ze prawdziwe zycie i wiedza znajduja sie bardzo daleko od murow naszego liceum;-) i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzburger Re: absolwenci dubois IP: 217.97.135.* 14.11.02, 15:56 Ja nie miałem koszmarów nocnych, chociaż może powinienem je mieć. Byłem i jestem twardzielem. HeHe. Byłem kilka razy zawieszany w prawch ucznia za: 1.wygląd, 2.palenie papierosów, 3.wypracowanie z j. polskiego ( użyłem wulgaryzmów ) 4.krytycyzm wobec lektur szkolnych, a właściwie sposóbu ich nieudolnej interpretacji, 5.odmowę wykonania na wf upokarzających i niebezpiecznych ćwiczeń na drabince, 6.insynucje jednej z nauczycielek jakobym w miejscu publicznym zachowywał się nieprzyzwoicie. Śmieszne, prawda? Nauczycieli kreatywnych nie pamiętam z tej szkoły. Za to kreatywni byli moi koledzy i koleżanki. Miałem szczęście poznać wielu świetnych ludzi, którzy mnie w jakiś sposób ukształtowali. To jedyny plus tego liceum - fakt, że przyciągał ludzi poszukujących, cokolwiek to znaczy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: absolwenci dubois IP: *.msns.str.ptd.net 16.11.02, 02:07 jedno co pamietam fajne laski byly do wyciecia i calkowicie niechetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Ja pamiętam IP: *.acn.waw.pl 24.11.02, 10:41 Gość portalu: izqa napisał: > ha no wlasnie, czy ktos pamieta z dibka jakiegos profa z powolaniem, pasja, > naprawde lubiacego swoja prace? > mi raczej utkwili w pamieci zakompleksieni gnebiciele. > a ze szkoly wynioslam tylko przekonanie ze prawdziwe zycie i wiedza znajduja > sie bardzo daleko od murow naszego liceum;-) > i. W latach 1956-1960 (wtedy chodziłem do tej szkoły i - co jest? jeszcze jakoś żyję?) uczyła tam polskiego Pani Krystyna Słowik. Mam nadzieję, że cieszy się dobrym zdrowiem. Zawsze miło ją wspominam. Potrafiła zachwycić tym lub owym, a o to już wówczas było bardzo trudno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Ale rzeczywiście ruch na tym forum, IP: *.acn.waw.pl 29.11.02, 16:57 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: izqa napisał: > > > ha no wlasnie, czy ktos pamieta z dibka jakiegos profa z powolaniem, pasja > , > > naprawde lubiacego swoja prace? > > mi raczej utkwili w pamieci zakompleksieni gnebiciele. > > a ze szkoly wynioslam tylko przekonanie ze prawdziwe zycie i wiedza znajdu > ja > > sie bardzo daleko od murow naszego liceum;-) > > i. > > W latach 1956-1960 (wtedy chodziłem do tej szkoły i - co jest? jeszcze jakoś > żyję?) uczyła tam polskiego Pani Krystyna Słowik. Mam nadzieję, że cieszy się > dobrym zdrowiem. Zawsze miło ją wspominam. Potrafiła zachwycić tym lub owym, a > o to już wówczas było bardzo trudno. > > Pozdrawiam > Czekajac na odpowiedź można z nudów wykorkować. Cheers, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: Ale rzeczywiście ruch na tym forum, IP: 213.105.178.* 04.12.02, 21:53 kochany ja pracuje na dwa etaty bardzo mi trudno trafiac w klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: Ja pamiętam IP: 213.105.178.* 04.12.02, 21:46 znam p. Slowik osobiscie (udalo mi sie;-) cieszy sie dobrym zdrwoeim i naet na emeryturze przygortowuje do matur egzaminow itd oczywiscie bezinteresownie bo uczenie to jej pasja. ale teraz takich nauczycieli - pedagogow - wzorow juz prawie nie ma. pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Ja pamiętam IP: *.acn.waw.pl 05.12.02, 22:39 Gość portalu: izqa napisał(a): > znam p. Slowik osobiscie (udalo mi sie;-) cieszy sie dobrym zdrwoeim i naet na > emeryturze przygortowuje do matur egzaminow itd oczywiscie bezinteresownie bo > uczenie to jej pasja. ale teraz takich nauczycieli - pedagogow - wzorow juz > prawie nie ma. > pozdrawiam > k. To droga Izqo przekaż proszę Pani Słowik jak najserdeczniejsze pozdrowienia od wdzięcznego ucznia. Byłbym wdzięczny za Jej adres pocztowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: Ja pamiętam IP: 213.105.178.* 07.12.02, 16:45 na forum to ci raczej nie podam;-) izqa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś