mellody 06.02.06, 19:45 ...Sean Connery jest przystojny? jak uwazasz? bo moja sasiadka jest nim zauroczona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre3b Re: Czy.... 06.02.06, 20:39 Uważam że jest przystojny! A Ty jak uważasz? Zdanie Twojej sąsiadki juz znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: Czy.... 07.02.06, 10:25 oczywiście, że jest przystojny, jak wino: im starszy tym lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia pitu pitu 07.02.06, 18:45 cóż,trzeba byc po prostu albo w odpowiedznim wieku, albo być entuzjastą starszych panów. Travolta-grubasina,kiedys niezly tancerz,a teraz... to juz wolę dziadka Willisa Bruse'a przynajmniej cialo kiedys miał niezłe.teraz pewnie tez w rozsypce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata.z3 Re: pitu pitu 09.02.06, 09:21 hm... każde ciało ulegnie kiedyś rozsypce, Twoje również :( a Bruce Willis, Sean Connery, jak również John Travolta mają klasę, która nie zalezy tylko od przymiotów ich ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Czy.... 17.02.06, 10:53 pewnie tak,natomiast z tego powodu nie musze sie zachwycac panami w wieku emerytalnym :) mimo wszystko wole mlodszych Odpowiedz Link Zgłoś
sigma12 Re: Czy.... 17.02.06, 12:52 Moja znajoma powiada przewrotnie ,ze " jeden lubi cytryny ,a drugi jak mu nogi ... smierdza" he he he ... Wszystko zalezy chyba od tego ,do jakiej grupy wiekowej nalezymy. Ja z przyjemnoscia ogladam np .Denzela Washingtona albo takiego gostka ,ktory grał Indiane Jones'a ...Sean Patrick Flanery ;) Odpowiedz Link Zgłoś