Dodaj do ulubionych

osiedle młociny

15.09.03, 12:15
Mam pytanie: czy warto kupować mieszkanie na tym osiedlu? Oferty są okazyjne
ale mam obawy, że jest tego jakaś przyczyna. Wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: KA Re: osiedle młociny IP: 217.153.16.* 15.09.03, 14:47
      megi.1 napisała:

> Mam pytanie: czy warto kupować mieszkanie na tym osiedlu? Oferty są okazyjne
      > ale mam obawy, że jest tego jakaś przyczyna. Wiecie coś na ten temat?

Młociny to róznorodny teren, konkretnie podaj ulice, jeśli to Dorycka to
      odradzam, chyba że lubisz cisne mieszkania, ciemne kuchnie i ryzyko...
      KA
    • Gość: tryton Re: osiedle młociny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 15:47
      Chodzi Ci o nowe osiedla, czy bloki z lat 60 i 70?
    • Gość: iks Re: osiedle młociny IP: *.itpp.pl 15.09.03, 16:39
      Zacznijmy od tego, że to, co nazywasz osiedlem Młociny to jest nic innego jak
      WRZECIONO !!! Najgorsze, najbardziej slumsowate blokowisko w Warszawie.
      Poczytaj sobie to forum, to dowiesz sie wielu rewelacji na temat Wrzeciona.
      Odradzam.

Podobnie odradzam wszelakiego rodzaju biedaslumsy w rodzaju Wawrzyszewa i
      podobnych. Najlepiej to poszukaj mieszkania w innej dzielnicy, bo Bielany to
      komunistyczny skansen w Warszawie, zero kin, zero dobrze zaopatrzonych sklepow,
      wszechobecny syf, brud, szarość i ubóstwo.

Na koniec: Statystyki hotelu na Kolskiej są jednoznaczne: Ponad 30%
      pensjonariuszy (KOLSKA OBSŁUGUJE CAŁĄ WARSZAWĘ!!!) ma wpisane w dowodzie
      miejsce zamieszkania: Wrzeciono - Dorycka - Przy Agorze - Dantego - Szekspira i
      okolice. To chyba tez powinno dac cos do myslenia.
      • Gość: Grodek Re: osiedle młociny IP: *.studiokwadrat.com.pl 16.09.03, 11:24
        Gość portalu: iks napisał(a):

Najlepiej to poszukaj mieszkania w innej dzielnicy, bo Bielany to
        > komunistyczny skansen w Warszawie, zero kin, zero dobrze zaopatrzonych
        sklepow,
        >
        > wszechobecny syf, brud, szarość i ubóstwo.

A skąd pochodzisz Iksie? Z ekskluzywnego Targówka, Tarchomina czy może Służewca?
        • Gość: wujek Władek Re: osiedle młociny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 13:15
          he he he, mieszka w ursusie, ale sporo czyta i bywa, więc wie, że bielany są
          be!
      • roody102 Re: osiedle młociny 16.09.03, 14:21
        Ty w jakiejs alternatywnej linii czasu jestes, czy jak? StarTrek jakis? Bo u
        nas Bielany sa jakies inne :P
        • Gość: Milimetr Re: osiedle młociny IP: *.bfg.pl 16.09.03, 15:13
          Jeśli piszesz do Iksa to go olej - to jakiś niewiarygodny oszołom - co chwila
          pisze pod innymi nickami - Iks, maria, krys i wszędzie pisze to samo (30% na
          Kolskiej....)

Pozdrawiam,
          Przemek
    • Gość: esscort Re: osiedle młociny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 18:52
      Myslę, że nie chodzi o wrzecione, lecz nowe osiedle na Młocinach prawdziwych,
      czyli przy ul Herodów
      • Gość: mlocinianka Re: osiedle młociny IP: 195.94.204.* 16.09.03, 15:45
        Jesli już to raczej HEROLDÓW, a nie Herodów... Ale samo osiedle nie jest najgorsze... jesli ktos lubi sąsiadowi zaglądać w okno.
        • Gość: esscort Re: osiedle młociny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 19:00
          Hej, Młocinianka, jeśli już to JEŚLI a nie jesli oraz KTOŚ a nie ktos.
          Na Młocinach lubią takie rozmowy?
          • Gość: mlocinianka Re: osiedle młociny IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.09.03, 14:33
            Strasznie przepraszam, że uraziłam Twoją osobę. Nie miałam takiego zamiaru
            tylko po prostu chciałam aby nazwa osiedla była poprawnie napisana. A brak
            literki "ś" to tylko dlatego, że wczoraj nie wystukiwała mi sie (ojej!!!
            przepraszam - siĘ) na klawiaturze. A Tobie pewnie L nie wskakiwało, tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka