anula993 12.02.06, 14:37 czy jest w Koszalinie kurs decoupage? a moze osoba prywatna mi pomoze? chce sie nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyazinthe Re: decoupage 12.02.06, 15:36 Hej Anula993! Ta technika jest bardzo prosta i daje wspaniale efekty. Nie potrzebujesz wydawac kasy na kursy zostaw ja na farby i lakiery oraz przedmioty do ozdabiania. Ja nauczylam sie tego sama, to kwestia pocwiczenia. A informacje szczegolowe wraz ze zdjeciami znajdziesz na forum, napisz w wyszukiwarce decoupage, a wyswietli Ci sie odpowiedni watek. To mozna chyba znalezc na forum "czas wolny", albo "rekodzielo". Jedna z forumowiczek opisala to krok po kroku i wkleila swoje fotki dla zobrazowania. Mowie Ci bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
alisaga decoupage 19.02.06, 19:17 Ja tez się tym amatorsko zajmuję. A może wymienimy jakieś serwetki, tak to robią dziewczyny w innych miastach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe Re: decoupage 12.02.06, 16:17 To jeszcze raz ja , znalazlam w ozdobach i rekodziel ten watek o decoupage, krok po kroku opisuje to kasiaba1. Milej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe Chetnie sie wymienie... 04.03.06, 21:48 tylko nie wiem kiedy bede w Koszalinie, ale wtedy postaram sie z Toba skontaktowac. Pozdrawiam i zycze nowych inspiracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś