Dodaj do ulubionych

Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okolic....

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 19:32
Ja myślę, że Kurier Szczeciński!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fere Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: 195.117.83.* 10.01.03, 13:45
      Ja typuję Głos Koszaliński. Beznadziejna szata graficzna i nic do czytania.
      • Gość: Wanka Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: proxy / *.msns.str.ptd.net 12.01.03, 15:23
        Gość portalu: Fere napisał(a):

> Ja typuję Głos Koszaliński. Beznadziejna szata graficzna i nic do czytania.

Popieram Glos Koszalinski #1 do dupy
        • Gość: Bank Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 18:50
          Głós Koszaliński czasem ( raz na miesiąc) ma dobre teksty, ale tak w ogóle to
          rzeczywiście jest do dupy. I JESZCZE DROŻSZY OD PAPIERU TOALERTOWEGO. Aha i
          osatnio przegięli z tą liczbą stron!!!! 12 stron nudy za 1,10 zł????
    • Gość: Man Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 11:39
      W Głosie Pomorza podoba mi się dodatek Zdrowo i Magazyn. Po co tylko ten
      dodatek OKAZAJA! - strata stron. Czasem kupuje wydanie codzienne, choć jest tam
      dużo błędów. Strona graficzna w porząsiu.

W Głosie Koszalińskim dobre jest najwyżej wydanie magazynowe -choć gorsze od
      Głosu Pomorza. Dlaczego nie ma stron lokalnych w magazynie?
      Nie kupuję wydań codziennych - gazeta jest niuporządkowana i nie wiadomo co
      czytać, a na stronach są czasem takie pierdoły, że...

Najgorszy dzieeniik Koszalina - GK
      • Gość: danny GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! IP: 81.15.234.* 24.02.03, 04:38
        Równie przeintelektualizowanego dziennika dla osłów i baranów nie widziały
        moje oczy, rzeczywiście jest to wybijająca się pozycja na rynku gazet
        codziennych w regionie.
        • sloggi Re: GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! 24.02.03, 17:59
          Przekartkowałem i odłożyłem - nie ma na czym oka zawiesić.
          Znajdę czas to przewertuję i napiszę swoje wnioski.
          • Gość: oka Re: GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! IP: *.cmts.sth.ptd.net 28.02.03, 14:09
            sloggi napisał:

> Przekartkowałem i odłożyłem - nie ma na czym oka zawiesić.
            > Znajdę czas to przewertuję i napiszę swoje wnioski.

Glos Koszalinski slynie z dobijania lokalnych biznesow i ich biznesmenow.Taka
            mala zawisc dziennikarzy i uczulenie na widok dobrobytu i stylu Zycia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka