Gość: Her IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 19:32 Ja myślę, że Kurier Szczeciński! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fere Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: 195.117.83.* 10.01.03, 13:45 Ja typuję Głos Koszaliński. Beznadziejna szata graficzna i nic do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanka Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: proxy / *.msns.str.ptd.net 12.01.03, 15:23 Gość portalu: Fere napisał(a): > Ja typuję Głos Koszaliński. Beznadziejna szata graficzna i nic do czytania. Popieram Glos Koszalinski #1 do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bank Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 18:50 Głós Koszaliński czasem ( raz na miesiąc) ma dobre teksty, ale tak w ogóle to rzeczywiście jest do dupy. I JESZCZE DROŻSZY OD PAPIERU TOALERTOWEGO. Aha i osatnio przegięli z tą liczbą stron!!!! 12 stron nudy za 1,10 zł???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Typujemy najgorszy dziennik Koszalina i okoli IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 11:39 W Głosie Pomorza podoba mi się dodatek Zdrowo i Magazyn. Po co tylko ten dodatek OKAZAJA! - strata stron. Czasem kupuje wydanie codzienne, choć jest tam dużo błędów. Strona graficzna w porząsiu. W Głosie Koszalińskim dobre jest najwyżej wydanie magazynowe -choć gorsze od Głosu Pomorza. Dlaczego nie ma stron lokalnych w magazynie? Nie kupuję wydań codziennych - gazeta jest niuporządkowana i nie wiadomo co czytać, a na stronach są czasem takie pierdoły, że... Najgorszy dzieeniik Koszalina - GK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! IP: 81.15.234.* 24.02.03, 04:38 Równie przeintelektualizowanego dziennika dla osłów i baranów nie widziały moje oczy, rzeczywiście jest to wybijająca się pozycja na rynku gazet codziennych w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! 24.02.03, 17:59 Przekartkowałem i odłożyłem - nie ma na czym oka zawiesić. Znajdę czas to przewertuję i napiszę swoje wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: GŁOS KOSZALIŃSKI!!!!! IP: *.cmts.sth.ptd.net 28.02.03, 14:09 sloggi napisał: > Przekartkowałem i odłożyłem - nie ma na czym oka zawiesić. > Znajdę czas to przewertuję i napiszę swoje wnioski. Glos Koszalinski slynie z dobijania lokalnych biznesow i ich biznesmenow.Taka mala zawisc dziennikarzy i uczulenie na widok dobrobytu i stylu Zycia Odpowiedz Link Zgłoś