mona2002 16.11.07, 21:24 jeśli mieszkacie jeszcze w Koszalinie - wpisujcie się na www.nasza- klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Nasza - klasa.pl 23.11.07, 00:00 wzięłam ją dziś na cel swą szkołę odszukałam i się zalogowałam bo przyszedł wspomnień czas Bożena szuka nas apel wystosowała i klasę "h" wzywała minęło tyle lat zatarły uczniów ślad tylko zdjęcia zostały lecz świat jest przecież mały no i internet mamy może się odszukamy? Dziewczyny z LO Duboisa rocznik 1968-1972 klasa humanistyczna jesteście poszukiwane.Na liście obecności są już 2 osoby. Czekamy na resztę! Odpowiedz Link Zgłoś
kolibo Re: Nasza - klasa.pl 27.11.07, 10:21 Hej, dziewczyny - HUMANISTKI! Dwie osoby są na liście! Bożena i Alicja to już KOALICJA! Czym prędzej się wpisujcie, portrety swe rysujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
martuha2 Re: poszukiwania kolegów i koleżanek z klasy 05.12.07, 17:01 Ja się zapisałam, stworzyłam moją klasę z podstawówki, z gimnazjum i z technikum i już mam 5 znajomych odnalezionych:) Odpowiedz Link Zgłoś