jez-ynka 20.04.08, 17:31 Szukam dobrego dermatologa w Koszalinie. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta9961 Re: Dermatolog 20.04.08, 22:33 ja osobiście polecam Maria luśnia-kondaszewska , przyjmuje w domu, ma swój gabinet na ul. kubusia puchatka polecem bo leczyłam sie u niej i moja siostra Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mellermm Re: Dermatolog 15.05.08, 19:39 Ja osobiście polecam Grażynę Mrożek, u której leczył się mój znajomy, który zjeździł pół województwa zachodniopomorskiego szukając pomocy w leczeniu ciężkiej postaci trądzika która to została zaprezentowana na sympozjum w Ustce. Na zdjęciach widać początkowe stadium wraz z opisem zmian. www.alergologia.org/archiwum/2008wpta/wpta876.html Odpowiedz Link Zgłoś
geri17 Re: Dermatolog 17.05.08, 12:32 Jestem z Koszalina i nie polecam zadnego dermatologa, byłam juz u wszystkich od 13 miesiecy leczyli mnie na rozne rzeczy dopiero Pani dr Madej-Kłos z Kołobrzegu postawiła diagnoze (przepisuje leki, ale poki nie pomoga nie bierze nic za wizyte)dzieki niej mialam zrobione badania mikrobiologiczne a teraz skierowanie dostałam do szpitala w szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś