alicja191 22.07.08, 14:24 Muszę zrobić gastroskopię. Dwa podejścia spalone. Może ktoś wie gdzie w Koszalinie lub pobliżu można zrobić gastroskopie w narkozie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna12.3 Re: gastroskopia 22.07.08, 18:24 Jestem " trudnym przypadkiem", też miałam nieudane podejścia, ale udało się w poliklinice i polecam,szczególnie jak robi p. doktor Barcewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja191 Re: gastroskopia 22.07.08, 18:52 Słyszałam o p. dr. Barcewicz. Ja jednak po bardzo dramatycznym przebiegu badania nie mam odwagi "na żywca" poddac się badaniu. Dlatego może ktoś słyszał o gastroskopi w znieczuleniu. Znalazłam na forum szpitale i kliniki ww Wrocławiu, Białymstoku, Przemyślu, które robią takie badania. Niestety w woj zachodniopomorskim nie udało mi się nic znaleśc. Nasz Koszalin jest niestety bardzo ubogi w różne możliwości dla pacjentów. Podejście lekarzy jest z XX wieku. A mamy XXI i wg mnie nadszedł czas, aby można korzystac z udogodnień dla pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna12.3 Re: gastroskopia 23.07.08, 10:23 Nie bój się. Przed badaniem wzięłam sobie tabletkę na uspokojenie i naprawdę poszło dobrze- " strach ma wielkie oczy". Zresztą, pani doktor mnie uspokoiła,że spróbujemy, nic na siłę. I wyszłam dumna z siebie i wdzięczna p. B. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
bartplus Re: gastroskopia 23.07.08, 18:02 Fakt, badanie nie należy do przyjemnych, dużo zależy od lekarza. Miałem niedawno takie badanie i też na początku były problemy z wprowadzeniem rurki. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka009 Re: gastroskopia 28.08.08, 12:30 A moze w Słupsku w przechodni Salus. Nie wiem dokladnie czy wykonuja tam gastroskopie ale wiem ze wynokuja kolonoskopie pod narkoza , wiec kto wie... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja191 Re: gastroskopia 02.09.08, 11:08 Dzięki za informację. Szkam tej przychodni w Słupsku. Może jakiś adres. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: gastroskopia 28.08.08, 21:47 Anna Barcewicz, polecam. Przeżyjesz, bez narkozy. Odpowiedz Link Zgłoś