czarna12.3 22.10.08, 13:36 Co sądzicie o nazwie ciastka: " cycki murzynki"? Taki napis zobaczyłam dzisiaj w cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Ciastko. 22.10.08, 16:00 Dobrze, że nie jest podłużne. Nazwa powala prostotą pomysłodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: Ciastko. 22.10.08, 19:13 Ehhh dziewczyny dziewczyny, nie krytykujcie:)Może nazwa "osobliwa"ale jakie pyszne ciastko. Nie wiem jak smakuje we wspomnianej ciastkarni ale jako domowy wypiek PALCE LIZAć, NORMALNIE REWELACJA. Czy przypominają cycki (hm może ciut, ciastko czarne więc pewnie stąd murzynka:)Ale w smaku WYBORNE Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 07:59 I my do Europy! Z ciastkiem " cycki murzynki"! Zastanawiam się , czy to rasizm z nas wychodzi, czy głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 08:02 Nie chciałam posunąć się tak daleko, hrabio-1.Ale coś w tym chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieg Re: Ciastko. 23.10.08, 10:45 to jakiś matrix, hrabio-1 odpowiada hrabio-1, pisząc o nim jak o osobie trzeciej, czyżby ktoś zapomniał się przelogować? Odpowiedz Link Zgłoś
lotta9 Re: Ciastko. 23.10.08, 11:56 to nie ma się co dziwić nazwie ciastka!!! he he... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 14:57 Ojej, ja tylko odpowiedziałam mojemu panu, bo w domu nie chciał mnie słuchać.A tak naprawdę, ktoś pytał o ciastko. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: Ciastko. 23.10.08, 17:51 Jedno ciasto a tyle zamieszania....Matko nie ma ważniejszych problemów:)Ciastko i już się pojawił rasizm etc...ehh dziwny ten Nasz kraj.....Swoją drogą jakby jakaś Murzynka (Ciemnoskóra, Afroamerykanka ,proszę dopasować wedle potrzeb żebym o rasizm nie została posądzona)nazwała biszkopty z rodzynkami jako ciasto "cycki poleczki" ja tam się nie obrażę...Ludzie więcej luzu.Proponuję zaparzyć kawkę i zjeść ciacho a nie tracić czas na jałowe dyskusje o "ciasteczkowych" rasistach:)Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: Ciastko. 25.10.08, 23:07 Wolałabym już ' cycuszki murzynki '. Cycki jest zbyt wulgarna jak na cukiernię. :) Odpowiedz Link Zgłoś