22.10.08, 13:36
Co sądzicie o nazwie ciastka: " cycki murzynki"? Taki napis zobaczyłam dzisiaj w cukierni.
Obserwuj wątek
    • lotta9 Re: Ciastko. 22.10.08, 15:27
      krótko mówiąc - PORAŻKA...
    • sibeliuss Re: Ciastko. 22.10.08, 16:00
      Dobrze, że nie jest podłużne.
      Nazwa powala prostotą pomysłodawcy.
      • dalilla Re: Ciastko. 22.10.08, 19:13
        Ehhh dziewczyny dziewczyny, nie krytykujcie:)Może nazwa "osobliwa"ale jakie
        pyszne ciastko. Nie wiem jak smakuje we wspomnianej ciastkarni ale jako domowy
        wypiek PALCE LIZAć, NORMALNIE REWELACJA. Czy przypominają cycki (hm może ciut,
        ciastko czarne więc pewnie stąd murzynka:)Ale w smaku WYBORNE
    • hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 07:59
      I my do Europy! Z ciastkiem " cycki murzynki"! Zastanawiam się , czy to rasizm z
      nas wychodzi, czy głupota?
    • hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 08:02
      Nie chciałam posunąć się tak daleko, hrabio-1.Ale coś w tym chyba jest.
      • krzysieg Re: Ciastko. 23.10.08, 10:45
        to jakiś matrix, hrabio-1 odpowiada hrabio-1, pisząc o nim jak o osobie trzeciej, czyżby ktoś zapomniał się przelogować?
        • sibeliuss Re: Ciastko. 23.10.08, 10:53
          IP takie samo :)
          • lotta9 Re: Ciastko. 23.10.08, 11:54
            no nieźle! ktoś tu ma rozdwojenie jaźni :D
            • lotta9 Re: Ciastko. 23.10.08, 11:56
              to nie ma się co dziwić nazwie ciastka!!! he he...
              • hrabia-1 Re: Ciastko. 23.10.08, 14:57
                Ojej, ja tylko odpowiedziałam mojemu panu, bo w domu nie chciał mnie słuchać.A tak naprawdę, ktoś pytał o ciastko.
                • dalilla Re: Ciastko. 23.10.08, 17:51
                  Jedno ciasto a tyle zamieszania....Matko nie ma ważniejszych problemów:)Ciastko
                  i już się pojawił rasizm etc...ehh dziwny ten Nasz kraj.....Swoją drogą jakby
                  jakaś Murzynka (Ciemnoskóra, Afroamerykanka ,proszę dopasować wedle potrzeb
                  żebym o rasizm nie została posądzona)nazwała biszkopty z rodzynkami jako ciasto
                  "cycki poleczki" ja tam się nie obrażę...Ludzie więcej luzu.Proponuję zaparzyć
                  kawkę i zjeść ciacho a nie tracić czas na jałowe dyskusje o "ciasteczkowych"
                  rasistach:)Masakra
    • kropla_beskidu Re: Ciastko. 25.10.08, 23:07
      Wolałabym już ' cycuszki murzynki '. Cycki jest zbyt wulgarna jak na cukiernię. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka