Gość: MAREK IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 12.07.05, 15:20 Jakies opinie o tej wysepce?Warto pojechac tam na kamping?Dziekuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bp Re: RAB IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 20:51 A popatrz czlowieku troche nizej-wszystko juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: RAB IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 12.07.05, 22:23 NIE CHCESZ TO NIE PISZ CZLOWIEKU!PO CO TE UWAGI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: RAB IP: *.weissenfels.asklepios.com / *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 12:50 bo lenistwo mnie wkurza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: RAB IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 13.07.05, 15:51 TO NIE ODPISUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: RAB IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 20:42 mamy demokracje, kazdy moze pisac- a tak swoja droga Rab to piekna wyspa,miasteczko cudowne,wylozone bialym kamieniem,maly ladny port i jak sie jest od strony stalego ladu to super widoczek na gory dynarskie.Polecam!W ogole to Chorwacja jest the best- ale ladniej jeszcze jest dalej na poludnie.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: RAB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 13:23 pewnie ża warto pobyć trochę na Rabie.. :)) podajże od 26.07 albo od 24.07..nie pamiętam dokładnie. w każdym razie maja tam święto, niezwykle interesujące i widowiskowe zwłaszcza w ostatni wieczór, kiedy to odbywa się turniej strzelecki.. i strzelają z wielkich kusz! niesamowite.. później, zresztą nie tylko później ale także przez te dni, jest wielkie swiętowanie..a odgłos bębnów do dzisiaj dźwięczy mi w uszach.. polecam gorąco.. no i jadałam tam najlepsze w życiu lody! :]]]] chociaz te na Bracu tez były niezłe ;)) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: RAB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 13:24 aaaa.. no tak.. bo pytałeś o kemping :))) byliśmy na jednym i zostalismy tam dłużej niz chcieliśmy na początku.. to chyba o czymś świadczy :))) tylko nie moge sobie przypomnieć nazwy.. ale był całkiem spory a zarazem rodzinny :))) kempingi w Chorwacji to wspaniała sprawa! :) Odpowiedz Link Zgłoś