IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 12.07.05, 15:20
Jakies opinie o tej wysepce?Warto pojechac tam na kamping?Dziekuje za opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bp Re: RAB IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 20:51
      A popatrz czlowieku troche nizej-wszystko juz bylo.
      • Gość: MAREK Re: RAB IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 12.07.05, 22:23
        NIE CHCESZ TO NIE PISZ CZLOWIEKU!PO CO TE UWAGI?
        • Gość: bp Re: RAB IP: *.weissenfels.asklepios.com / *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 12:50
          bo lenistwo mnie wkurza!!!!
          • Gość: anita Re: RAB IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 13.07.05, 15:51
            TO NIE ODPISUJ!
    • Gość: bp Re: RAB IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 20:42
      mamy demokracje, kazdy moze pisac- a tak swoja droga Rab to piekna
      wyspa,miasteczko cudowne,wylozone bialym kamieniem,maly ladny port i jak sie
      jest od strony stalego ladu to super widoczek na gory dynarskie.Polecam!W ogole
      to Chorwacja jest the best- ale ladniej jeszcze jest dalej na poludnie.pozdro.
      • Gość: a Re: RAB IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 17:19
        Dziekuje:)
    • Gość: meg Re: RAB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 13:23
      pewnie ża warto pobyć trochę na Rabie.. :))
      podajże od 26.07 albo od 24.07..nie pamiętam dokładnie. w każdym razie maja tam
      święto, niezwykle interesujące i widowiskowe zwłaszcza w ostatni wieczór, kiedy
      to odbywa się turniej strzelecki.. i strzelają z wielkich kusz! niesamowite..
      później, zresztą nie tylko później ale także przez te dni, jest wielkie
      swiętowanie..a odgłos bębnów do dzisiaj dźwięczy mi w uszach.. polecam gorąco..
      no i jadałam tam najlepsze w życiu lody! :]]]] chociaz te na Bracu tez były
      niezłe ;))

pozdrawiam :)
    • Gość: meg Re: RAB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 13:24
      aaaa.. no tak.. bo pytałeś o kemping :)))
      byliśmy na jednym i zostalismy tam dłużej niz chcieliśmy na początku.. to chyba
      o czymś świadczy :))) tylko nie moge sobie przypomnieć nazwy.. ale był całkiem
      spory a zarazem rodzinny :))) kempingi w Chorwacji to wspaniała sprawa! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka