Dodaj do ulubionych

INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłoszenia>

• zabciap kupię kota tajskiego 31.08.11, 19:36
      Kupię kota tajskiego e-mail: paula.g@wp.pl
    • kapcaniew Przyjmę lampowe telewizory 01.09.11, 16:13
      Przyjmę telewizory bądź jakiekolwiek inne urządzenia NA LAMPACH PRÓŻNIOWYCH, niezależnie od ich stanu i kondycji. Jeśli chcesz się pozbyć zalegającego w piwnicy 60-kilogramowego grata, pisz na adres email KAPCANIEW@WP.PL . Transport w obrębie Koszalina w moim zakresie. Kontakt możliwy do końca września.
    • magdalenkannn88 Sprzedam łódkę wędkarską 15.09.11, 06:57
      Sprzedam łódkę wędkarską, zarejestrowaną plus przyczepkę samochodową też zarejestrowaną.
      tel. Jacek 602640682
    • olakinga Dr. Martens roz 41 26.09.11, 10:18
      Sprzedam martensy kolor bordowy noszone kilka dni przez moją córkę niestety zdążyła je na czubku zarysować !!!!!!!!!!! dodaję do nich żółte sznurówki; buty są praktycznie nowe, chciałabym za nie 250 zł; roz 41 / długość wkładki: 26,6
      więcej info i zdjęcia na maila; możliwość obejrzenia, przymierzenia bucików przed ewentualnym zakupem;
    • bulikinia Telewizor LCD Funai Tanio 32'' 20.10.11, 08:25
      Sprzedam LCD Funai. Ogłoszenie dostępne po linkiem tablica.pl/oferta/telewizor-lcd-funai-32-ideal-IDpCKd.html

Cena do małej negocjacji.
    • natti80 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 20.10.11, 11:03
      Sprzedam sukienki wieczorowe eleganckie i na każdą okazję. Nie zniszczone, używane tylko raz!!
      Istnieje możliwość odbioru osobistego i przymierzenia!!Poniżej linki do sukienek :
      1. allegro.pl/super-sukienka-promod-i1884097634.html
      2. allegro.pl/sukienka-wieczorowa-elegancka-i1885232952.html
      3. allegro.pl/piekna-sukienka-na-kazda-okazje-firmy-vissavi-i1885233255.html
      Wszystkie sukienki rozmiar 38.
      Kontakt i zapytania nataliap19@wp.pl
    • indra11 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 16.12.11, 08:42
      Nowo powstała hurtownia elektrotechniczna KACZMAREK ELECTRIC zaprasza!
      Słowiańska 6, Koszalin

Sprzedaż hurtowa, detaliczna, inwestycje.
      Szeroki wybór w atrakcyjnych cenach.
      Sprawdź nas.
    • eses33 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 26.12.11, 11:14
      Programowanie w Javie, sprzedam książki

Posiadam duży zbiór książek do programowania w Javie (JavaServer Pages, JavaServer Faces, Hibernate itp.). Książki są w większości w bardzo dobrym stanie. Osoby zainteresowane proszone są o kontakt na adres : eses33@poczta.onet.pl, po otrzymaniu wiadomości prześle pełen spis wszystkich pozycji.
    • eses33 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 04.02.12, 14:24
      Sprzedam książki:

- Java. Podstawy. Wydanie VIII
      - JavaServer Faces. Wydanie II
      - Prosty przepis na J2EE: Boss, Eclipse i komponenty EJB
      - Eclipse. Biblioteka SWT
      - Java i XML. Wydanie III
      - Struktury danych i techniki obiektowe na przykładzie Javy 5.0
      - Tablice informatyczne. Java. Wydanie II
      - Tablice informatyczne. ASP.NET
      - C++ Wykorzystaj potęgę aplikacji graficznych
      - Programowanie Windows - Petzold
      - Mambo.Tworzenie wydajnych serwisów internetowych
      - Joomla!. Ćwiczenia.
      - Mambo. Ćwiczenia.
      - Anatomia PC. Kompendium.
      - Excel. Tabele i wykresy przestawne.
      - Abc Accessa 2001
      - SolidWorks 2006 w praktyce
      - AutoCAD 2000 PL. Ćwiczenia praktyczne
      - Inżynieria Produkcji - Karpiński
      - Zadania z mechaniki ogólnej część I - Wilczyński
      - Zadania z mechaniki ogólnej część II - Fligiel

Stan książek w większości bardzo dobry.

Szczegółowe informacje: eses33@poczta.onet.pl
    • crue_lik Analiza składu ciała !!! 10.02.12, 15:22
      Badanie pomiaru tkanki tłuszczowej całego organizmu jak i wokół brzucha, nawodnienia organizmu, metabolizmu spoczynkowego (ilość potrzebnych kalorii), wieku ciała (na ile lat czuje się nasz organizm), masy mięśni i kości;

- indywidualna konsultacja żywieniowa (DOBIERAMY INDYWIDUALNY PROGRAM ŻYWIENIOWY (SCHUDNIĘCIE, PRZYBRANIE NA WADZE, DOŻYWIENIE JAKOŚCIOWE KOMÓRKI);

- Ustalanie prawidłowej wagi ciała oraz suplementacji.

Cena: 29.90
      Naprawdę polecam!
      Rezerwacja tel: 500 410 906
    • rachelgreen kalendarz nauczyciela+gratisy Teacher's diary Tani 26.02.12, 12:11
      MAM DO ZAOFEROWANIA NIEZBĘDNIK KAŻDEGO ANGLISTY I FANA TEGO JĘZYKA

DIARY 2012
      czyli

TERMINARZ NAUCZYCIELA W FORMIE KSIĄŻKOWEJ
      wydawnictwo Express Publishing

TERMINARZ JEST NOWY
      Terminarz ten zawiera:

* pierwszą stronę na dane osobowe
      * skrócony kalendarz na lata 2012/2013
      * stronę na ważne daty
      * dwie strony na plan roczny
      * strony z międzynarodowymi numerami kierunkowymi, miarami, przelicznikami temperatury i innymi pożytecznymi informacjami
      * rubryki na oceny
      * strony na numery telefonów i adresy oraz notatki
      *strony na oceny
      * kalendarz od 2012 do stycznia 2013

Jest pięknie wydany, kolorowy, na eleganckim papierze
      świetny dodatek do codziennej pracy

Tego kalendarza nie dostaniecie w polskiej księgarni

allegro.pl/diary-2012-express-publishing-kalendarz-nowy-tanio-i2166277070.html

rachelgreen@gazeta.pl
    • samo kawalerka do wynajęcia 20.03.12, 16:33
      Kawalerka z wnęką sypialną i osobną kuchnią do wynajęcia przy ulicy Fałata. Koszt wynajmu: 450 zł, do tego dochodzi czynsz do spółdzielni i opłaty. Całkowity koszt powinien zamknąć się w 900 zł. Mieszkanie zostało właśnie wyremontowane. Więcej informacji pod nr tel.: 515 380 909.
      • regina77 Dzialka rekreacyjna nad jeziorem w Rosnowie 21.03.12, 22:14
        Atrakcyjna działka rekreacyjna nad jeziorem w Rosnowie do wynajęcia
        Idealne miejsce pod namiot albo przyczepę kampingową. Działka jest ogrodzona. Doskonała forma odpoczynku dla wędkarzy, grzybiarzy oraz wszystkich lubiących przebywać na łonie natury.
        Tel:94 316 41 74
        Obrazek
        Obrazek
        Obrazek
        Obrazek
        Obrazek
    • ardnaskela_art Zlecę uszycie sukienki 29.03.12, 22:12
      Szukam dobrej krawcowej lub kreatywnej osoby z umiejętnościami szycia, która podejmie się wykonania sukienki w niecały miesiąc.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy: ardnaskela_art@wp.pl
    • indra11 torebki filc GOSHICO 21.05.12, 08:23
      Witam,
      Mam do sprzedania torebki GOSHICO, różne modele, kontakt imkaczmarek@gmail.com
      Zapraszam,
      Taniej!
    • indra11 Torebki oryginalne GOSHICO 21.05.12, 08:24
      Znane, lubiane i cenione przez gwiazdy.
      Taniej.
      Posiadam kilka modeli.
      Kontakt imkaczmarek@gmail.com
    • rudzia1608 Sprzedam działkę rekreacyjną 10.06.12, 16:49
      Witam
      Mam do sprzedania działkę ogródek działkowy Tulipan na niekłonicach, spokojna fajna okolica na działce znajduję się prąd, duży murowany domek (20m) wraz z wychodkiem, działka 3 arowa, a niej zasadzone tuje, grusza, jabłonki, aronie. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: wohla@wp.pl, bądź telefon 724 724 807. Prosze nie pisać na maila gazety.
    • likasi Sprzedam Toyote Avensis 02.08.12, 12:45
      Sprzedam Toyote Avensis D4D Kombi 2001 Diesel wersja Sol
      W razie pytań kontakt: 503978546
    • meblekoszalin Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 06.08.12, 20:34
      Oferuję zaprojektowanie, wykonanie i montaż:
      mebli kuchennych, szafy, szafy przesuwne, komody itp.
      Zalety? Szybko, na wymiar, SOLIDNIE ( meble na wieki) oto kilka wykonanych przeze mnie mebli
      www.photoblog.pl/meblekoszalin/129028347/meble2.html
      Numer kontaktowy:
      602-465-337
    • aneta9961 Męskie Jeansy LEE 36/34 - NOWE! 10.10.12, 12:42
      SPRZEDAM NOWE SPODNIE JEANSY FIRMY LEE, OKAZAŁY SIE ZA DUŻE NA MĘŻA.
      JEANSY SĄ KOLORU CIEMNY JEANS JEDNOLITE, BEZ PRZETARĆ.

ZDJĘCIA NA E-MAIL

• bejsibejsi Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 24.10.12, 20:14
      Witam. Zapraszam do grupy na facebook polegającej na wymianie, oddawaniu , zamianie rzeczy zalegających w naszych domach :) Dobra okazja na poznanie nowych osób z jednoczesnym pozbyciem się zbędnych rzeczy z naszego mieszkania :) link do strony www.facebook.com/groups/472209799471257/ Proszę przeczytać regulamin :) Miasto Kołobrzeg ma juz 3 podobne grupy i świetnie "prosperują". Ja skorzystałam z niejednej okazji :). Pozdrawiam
    • krzyssiekkg Re: INNE - sprzedam OPONY 18.11.12, 08:57
      ***Opony GoodYear Ultra Grip Extreme 185/65 R15 KOLCE***

Witam,
      Do sprzedania mam same opony bez felg. Opony przywiezione z Norwegii. Model GoodYear Ultra Grip Extreme z kolcami w rozmiarze 185/65 R15. Stan wzorowy. Zapraszam.

512683013 Krzysztof
    • likasi Re: INNE - sprzedam - narożnik z funkcją spania 23.01.13, 11:50
      sprzedam narożnik z funkcją spania
      Dane poniżej
      tablica.pl/oferta/naroznik-z-funkcja-spania-flair-poland-don-camillo-ID29FET.html
    • lapnaszkubek Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 04.02.13, 13:35
      Witam
      polecam naszą stronę i nasze kubeczki okazjonalne! super sprawa na walentynki !
      przy zamówieniu co najmniej 2 kubeczków dowóz do domku gratis (teren koszalina);)
      www.facebook.com/pages/%C5%81ap-Nasz-Kubek/320629274721019?fref=ts
    • kamila1986_2 sprzedam suknie ślubną Annais model Lady Marion 03.06.13, 23:51
      OKAZJA! Sprzedam suknie ślubną model lady marion firma annais kolekcja journey. Możliwość przymierzenia sukni w Koszalinie. Ogłoszenie jest na allegro i na tablicy można obejrzeć sobie (na pewno odszukacie). Zdjęcia sukni są również na stronie producenta. Suknie kupiłam w salonie. Cena bardzo atrakcyjna i ostateczna 1100zł. Kontakt telefoniczny bądź na e-mail. k.juchniewicz@wp.pl (mogę przesłać zdjęcia). Sukni dość długo szukałam i uważam, że jest śliczna (nie łatwo taką znaleźć) zdjęcia nie oddają uroku sukni.
    • rudzia1608 Kupię Maluszka (fiat 126p) 05.06.13, 15:06
      Witam,

Jeżeli posiadasz Fiata 126p z chęcią go od Ciebie odkupię. Nie musi być piękny i wycackany, wystarczy, że jeździ :) Potrzebuję go na 18stkę dla brata, który jest zachwycony tym pojazdem, nie bez powodu zresztą :).
      Jeżeli posiadasz takowe cudo, zgłoś się do mnie a może masz znajomego, który je ma ? Odeślij go do mnie.

Wszystkie konkretne i rozsądne oferty ( pamiętaj jestem studentką) kieruj na maila wohla@wp.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka