zabciap kupię kota tajskiego 31.08.11, 19:36 Kupię kota tajskiego e-mail: paula.g@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapcaniew Przyjmę lampowe telewizory 01.09.11, 16:13 Przyjmę telewizory bądź jakiekolwiek inne urządzenia NA LAMPACH PRÓŻNIOWYCH, niezależnie od ich stanu i kondycji. Jeśli chcesz się pozbyć zalegającego w piwnicy 60-kilogramowego grata, pisz na adres email KAPCANIEW@WP.PL . Transport w obrębie Koszalina w moim zakresie. Kontakt możliwy do końca września. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkannn88 Sprzedam łódkę wędkarską 15.09.11, 06:57 Sprzedam łódkę wędkarską, zarejestrowaną plus przyczepkę samochodową też zarejestrowaną. tel. Jacek 602640682 Odpowiedz Link Zgłoś
olakinga Dr. Martens roz 41 26.09.11, 10:18 Sprzedam martensy kolor bordowy noszone kilka dni przez moją córkę niestety zdążyła je na czubku zarysować !!!!!!!!!!! dodaję do nich żółte sznurówki; buty są praktycznie nowe, chciałabym za nie 250 zł; roz 41 / długość wkładki: 26,6 więcej info i zdjęcia na maila; możliwość obejrzenia, przymierzenia bucików przed ewentualnym zakupem; Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Telewizor LCD Funai Tanio 32'' 20.10.11, 08:25 Sprzedam LCD Funai. Ogłoszenie dostępne po linkiem tablica.pl/oferta/telewizor-lcd-funai-32-ideal-IDpCKd.html Cena do małej negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
natti80 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 20.10.11, 11:03 Sprzedam sukienki wieczorowe eleganckie i na każdą okazję. Nie zniszczone, używane tylko raz!! Istnieje możliwość odbioru osobistego i przymierzenia!!Poniżej linki do sukienek : 1. allegro.pl/super-sukienka-promod-i1884097634.html 2. allegro.pl/sukienka-wieczorowa-elegancka-i1885232952.html 3. allegro.pl/piekna-sukienka-na-kazda-okazje-firmy-vissavi-i1885233255.html Wszystkie sukienki rozmiar 38. Kontakt i zapytania nataliap19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 16.12.11, 08:42 Nowo powstała hurtownia elektrotechniczna KACZMAREK ELECTRIC zaprasza! Słowiańska 6, Koszalin Sprzedaż hurtowa, detaliczna, inwestycje. Szeroki wybór w atrakcyjnych cenach. Sprawdź nas. Odpowiedz Link Zgłoś
eses33 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 26.12.11, 11:14 Programowanie w Javie, sprzedam książki Posiadam duży zbiór książek do programowania w Javie (JavaServer Pages, JavaServer Faces, Hibernate itp.). Książki są w większości w bardzo dobrym stanie. Osoby zainteresowane proszone są o kontakt na adres : eses33@poczta.onet.pl, po otrzymaniu wiadomości prześle pełen spis wszystkich pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
eses33 Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 04.02.12, 14:24 Sprzedam książki: - Java. Podstawy. Wydanie VIII - JavaServer Faces. Wydanie II - Prosty przepis na J2EE: Boss, Eclipse i komponenty EJB - Eclipse. Biblioteka SWT - Java i XML. Wydanie III - Struktury danych i techniki obiektowe na przykładzie Javy 5.0 - Tablice informatyczne. Java. Wydanie II - Tablice informatyczne. ASP.NET - C++ Wykorzystaj potęgę aplikacji graficznych - Programowanie Windows - Petzold - Mambo.Tworzenie wydajnych serwisów internetowych - Joomla!. Ćwiczenia. - Mambo. Ćwiczenia. - Anatomia PC. Kompendium. - Excel. Tabele i wykresy przestawne. - Abc Accessa 2001 - SolidWorks 2006 w praktyce - AutoCAD 2000 PL. Ćwiczenia praktyczne - Inżynieria Produkcji - Karpiński - Zadania z mechaniki ogólnej część I - Wilczyński - Zadania z mechaniki ogólnej część II - Fligiel Stan książek w większości bardzo dobry. Szczegółowe informacje: eses33@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
crue_lik Analiza składu ciała !!! 10.02.12, 15:22 Badanie pomiaru tkanki tłuszczowej całego organizmu jak i wokół brzucha, nawodnienia organizmu, metabolizmu spoczynkowego (ilość potrzebnych kalorii), wieku ciała (na ile lat czuje się nasz organizm), masy mięśni i kości; - indywidualna konsultacja żywieniowa (DOBIERAMY INDYWIDUALNY PROGRAM ŻYWIENIOWY (SCHUDNIĘCIE, PRZYBRANIE NA WADZE, DOŻYWIENIE JAKOŚCIOWE KOMÓRKI); - Ustalanie prawidłowej wagi ciała oraz suplementacji. Cena: 29.90 Naprawdę polecam! Rezerwacja tel: 500 410 906 Odpowiedz Link Zgłoś
rachelgreen kalendarz nauczyciela+gratisy Teacher's diary Tani 26.02.12, 12:11 MAM DO ZAOFEROWANIA NIEZBĘDNIK KAŻDEGO ANGLISTY I FANA TEGO JĘZYKA DIARY 2012 czyli TERMINARZ NAUCZYCIELA W FORMIE KSIĄŻKOWEJ wydawnictwo Express Publishing TERMINARZ JEST NOWY Terminarz ten zawiera: * pierwszą stronę na dane osobowe * skrócony kalendarz na lata 2012/2013 * stronę na ważne daty * dwie strony na plan roczny * strony z międzynarodowymi numerami kierunkowymi, miarami, przelicznikami temperatury i innymi pożytecznymi informacjami * rubryki na oceny * strony na numery telefonów i adresy oraz notatki *strony na oceny * kalendarz od 2012 do stycznia 2013 Jest pięknie wydany, kolorowy, na eleganckim papierze świetny dodatek do codziennej pracy Tego kalendarza nie dostaniecie w polskiej księgarni allegro.pl/diary-2012-express-publishing-kalendarz-nowy-tanio-i2166277070.html rachelgreen@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
samo kawalerka do wynajęcia 20.03.12, 16:33 Kawalerka z wnęką sypialną i osobną kuchnią do wynajęcia przy ulicy Fałata. Koszt wynajmu: 450 zł, do tego dochodzi czynsz do spółdzielni i opłaty. Całkowity koszt powinien zamknąć się w 900 zł. Mieszkanie zostało właśnie wyremontowane. Więcej informacji pod nr tel.: 515 380 909. Odpowiedz Link Zgłoś
regina77 Dzialka rekreacyjna nad jeziorem w Rosnowie 21.03.12, 22:14 Atrakcyjna działka rekreacyjna nad jeziorem w Rosnowie do wynajęcia Idealne miejsce pod namiot albo przyczepę kampingową. Działka jest ogrodzona. Doskonała forma odpoczynku dla wędkarzy, grzybiarzy oraz wszystkich lubiących przebywać na łonie natury. Tel:94 316 41 74 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela_art Zlecę uszycie sukienki 29.03.12, 22:12 Szukam dobrej krawcowej lub kreatywnej osoby z umiejętnościami szycia, która podejmie się wykonania sukienki w niecały miesiąc. Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy: ardnaskela_art@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 torebki filc GOSHICO 21.05.12, 08:23 Witam, Mam do sprzedania torebki GOSHICO, różne modele, kontakt imkaczmarek@gmail.com Zapraszam, Taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Torebki oryginalne GOSHICO 21.05.12, 08:24 Znane, lubiane i cenione przez gwiazdy. Taniej. Posiadam kilka modeli. Kontakt imkaczmarek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia1608 Sprzedam działkę rekreacyjną 10.06.12, 16:49 Witam Mam do sprzedania działkę ogródek działkowy Tulipan na niekłonicach, spokojna fajna okolica na działce znajduję się prąd, duży murowany domek (20m) wraz z wychodkiem, działka 3 arowa, a niej zasadzone tuje, grusza, jabłonki, aronie. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: wohla@wp.pl, bądź telefon 724 724 807. Prosze nie pisać na maila gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
likasi Sprzedam Toyote Avensis 02.08.12, 12:45 Sprzedam Toyote Avensis D4D Kombi 2001 Diesel wersja Sol W razie pytań kontakt: 503978546 Odpowiedz Link Zgłoś
meblekoszalin Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 06.08.12, 20:34 Oferuję zaprojektowanie, wykonanie i montaż: mebli kuchennych, szafy, szafy przesuwne, komody itp. Zalety? Szybko, na wymiar, SOLIDNIE ( meble na wieki) oto kilka wykonanych przeze mnie mebli www.photoblog.pl/meblekoszalin/129028347/meble2.html Numer kontaktowy: 602-465-337 Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Męskie Jeansy LEE 36/34 - NOWE! 10.10.12, 12:42 SPRZEDAM NOWE SPODNIE JEANSY FIRMY LEE, OKAZAŁY SIE ZA DUŻE NA MĘŻA. JEANSY SĄ KOLORU CIEMNY JEANS JEDNOLITE, BEZ PRZETARĆ. ZDJĘCIA NA E-MAIL Odpowiedz Link Zgłoś
bejsibejsi Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 24.10.12, 20:14 Witam. Zapraszam do grupy na facebook polegającej na wymianie, oddawaniu , zamianie rzeczy zalegających w naszych domach :) Dobra okazja na poznanie nowych osób z jednoczesnym pozbyciem się zbędnych rzeczy z naszego mieszkania :) link do strony www.facebook.com/groups/472209799471257/ Proszę przeczytać regulamin :) Miasto Kołobrzeg ma juz 3 podobne grupy i świetnie "prosperują". Ja skorzystałam z niejednej okazji :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzyssiekkg Re: INNE - sprzedam OPONY 18.11.12, 08:57 ***Opony GoodYear Ultra Grip Extreme 185/65 R15 KOLCE*** Witam, Do sprzedania mam same opony bez felg. Opony przywiezione z Norwegii. Model GoodYear Ultra Grip Extreme z kolcami w rozmiarze 185/65 R15. Stan wzorowy. Zapraszam. 512683013 Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
likasi Re: INNE - sprzedam - narożnik z funkcją spania 23.01.13, 11:50 sprzedam narożnik z funkcją spania Dane poniżej tablica.pl/oferta/naroznik-z-funkcja-spania-flair-poland-don-camillo-ID29FET.html Odpowiedz Link Zgłoś
lapnaszkubek Re: INNE - sprzedam, kupię, zamienię <ogłosze 04.02.13, 13:35 Witam polecam naszą stronę i nasze kubeczki okazjonalne! super sprawa na walentynki ! przy zamówieniu co najmniej 2 kubeczków dowóz do domku gratis (teren koszalina);) www.facebook.com/pages/%C5%81ap-Nasz-Kubek/320629274721019?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1986_2 sprzedam suknie ślubną Annais model Lady Marion 03.06.13, 23:51 OKAZJA! Sprzedam suknie ślubną model lady marion firma annais kolekcja journey. Możliwość przymierzenia sukni w Koszalinie. Ogłoszenie jest na allegro i na tablicy można obejrzeć sobie (na pewno odszukacie). Zdjęcia sukni są również na stronie producenta. Suknie kupiłam w salonie. Cena bardzo atrakcyjna i ostateczna 1100zł. Kontakt telefoniczny bądź na e-mail. k.juchniewicz@wp.pl (mogę przesłać zdjęcia). Sukni dość długo szukałam i uważam, że jest śliczna (nie łatwo taką znaleźć) zdjęcia nie oddają uroku sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia1608 Kupię Maluszka (fiat 126p) 05.06.13, 15:06 Witam, Jeżeli posiadasz Fiata 126p z chęcią go od Ciebie odkupię. Nie musi być piękny i wycackany, wystarczy, że jeździ :) Potrzebuję go na 18stkę dla brata, który jest zachwycony tym pojazdem, nie bez powodu zresztą :). Jeżeli posiadasz takowe cudo, zgłoś się do mnie a może masz znajomego, który je ma ? Odeślij go do mnie. Wszystkie konkretne i rozsądne oferty ( pamiętaj jestem studentką) kieruj na maila wohla@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś