Dodaj do ulubionych

Mechanik od Renaulta

14.06.09, 18:24
Szukam mechanika od Renaulta, najchętniej pracownika ASO do wymiany paska
rozrządu w Lagunie. Pytałem w kilku warsztatach ale nikt nie chce sie tego podjąć.
Obserwuj wątek
    • martuszka28 Re: Mechanik od Renaulta 14.06.09, 19:28
      witam
      zadzwon do tego mechanika zrobi ci to bardzo szybko i bez problemu

adam 607 227 800
      pozdrawiam
    • skipperek123 Re: Mechanik od Renaulta 03.04.14, 15:54
      Jedź do salonu Renault Dubnicki bodajże na Gnieźnieńskiej za cmentarzem. Z rozrządem nie ma zabawy więc warto to zrobić profesjonalnie niż u garażowych mechaników bez gwarancji. Jeżeli będziesz miał szczęście to dostaniesz rabat i suma summarum nie będzie wcale drożej niż gdzie indziej. Ja tam wymieniałem w swojej lagunie i wszystko do dziś działa cacy. Przy okazji dostałem voucher o wartości 75zł na diagnostykę KTS oraz umyli mi bezpłatnie samochód.
      • niespodzianka78 Re: Mechanik od Renaulta 16.04.14, 22:47
        Też ostatnio u nich byłam i również ich polecam. Wszystko załatwione sprawnie i szybko. Bez żadnych problemów. Koszt naprawy niezbyt wygórowany. Za darmo wymienili mi opony z zimowych na letnie oraz umyli auto. Sprawdzili również ogólny stan samochodu. Szkoda, że nie pracują w weekend - to chyba jedyny minus.
      • pannalodzia6 Re: Mechanik od Renaulta 23.06.14, 21:10
        W moim samochodzie (XARA PICASSO) najpierw padło moc, potem wspomaganie kierownicy. Dokulałam się do warsztatu Autowacholc, gdzie mechanik powiedział, że trzeba wymienić pasek. Jaki pasek? Przecież ten klinowy był robiony, i gdyby on pękł, to auto by nie ruszyło. No i mechanik powiedział, że lepiej, żebym dalej autem nie jechała, bo się zagotuje chłodnica. Jaki pasek ma coś do chłodnicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka