madzieja_g 22.01.09, 08:04 pilnie potrzebuję namiary na dobrego neurologa dzieciecego prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidpot Re: neurolog dziecięcy 23.01.09, 14:41 Pani Beata Wasilewska.nie wiem czy dobra, słyszałam, że tak - będę miałą szansę ocenic w przyszłym tygodniu. O innym nie słyszałam, przyjmuje - prywatnie - w alergosanie na jabloniowej - www.alergosan.pl/PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
mab5 Re: neurolog dziecięcy 23.01.09, 20:16 mam średnie zdanie, zeby nie powiedzieć, ze złe.... kiedy miałam poważne powody do podejrzeń szukałam oceny gdzie indziej... ale może to kwestia gustu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lidpot Re: neurolog dziecięcy 23.01.09, 22:46 Podpowiedz proszę u kogo!w końcu chodzi o nasze dzieciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek8888 Re: neurolog dziecięcy 29.12.09, 14:32 Witam ciebie. Jesli potrzebujesz dobrego neurologa to jest w Kolobrzegu dr. Ciarka. Starszy pan ale swoja wiedze ma. Jest ordynatorem oddzialu dzieciecego w Kolobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
mimowanie Re: neurolog dziecięcy 04.01.10, 14:18 Ja też dr.Wasilewskiej nie polecam. W Koszalinie nie ma wyboru, więc chodzę do niej z moim synem, ale i tak każdą jej decyzję konsultuję w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś