agastrusia 19.04.10, 18:18 Macie, używacie? Jak one się sprawdzają i czy wogóle nadają się do urzytku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudna_maruda Re: Worki próżniowe 19.04.10, 18:31 Chodzi Ci o takie jak tu www.allegro.pl/item988763379_worki_prozniowe_wiecej_miejsca_w_szafie_58x45.html? Mam coś podobnego z Tchibo i: 1. ubrania w tym schowane śmierdzą po wyjęciu - a powietrze zawsze odsysałam odkurzaczem z nowym workiem; 2. jakość była kiepska - po 2-3 użyciach rozszczelniają się brzegi, no i zatyczki nie są do końca szczelne. Odpowiedz Link
jolasopot Re: Worki próżniowe 07.03.14, 11:51 Witam ja kupiłam worki próżniowe w sklepie internetowym www.sklepoliwia.pl/ jak narazie to są super.W końcu mam miejsce w szafie i moge ruszać na kolejne zakupy. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Worki próżniowe 22.04.10, 10:09 mam i używam. Niektóe rzeczywiście się porozsczelniały ale większośc działa dobrze. No i dzięki temu mam rzeczywiście więcej miejsca. A dokładnie to mogłam pochować te rzwczy których bez worków nie upchnęłabym nigdzie. NO owszem, po wyjęciu a przed załozeniem część trzeba odświerzyć. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Worki próżniowe 22.04.10, 10:45 Kupiłam raz i niestety strasznie się rozszczelniły. W efekcie używam ich do schowania do pojemnika kanapy nieużywanej kołdry i poduszek. Odsysam powietrze, zamykam pojemnik. On się rozszczelnia, ale nie ma wiele miejsca, bo kanapa jest zamknięta. Jeśli chodzi o ciuchy polecam jednak pudełka betterware (to już mój drugi post o nich w tym tygodniu, jeszcze trochę i zażądam prowizji). Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Worki próżniowe 22.04.10, 11:18 był niedawno podobny wątek na WDPD, polecam Ja miałam 3 duże worki róznych firm i jeden mały. PO 3-4 uzyciach (czyli w czasie jednego sezonu, bo przecież musiałam spróbować jak to działa :) ) - wszystkie duże się rozszczelniły, mały popękał - rozkleił się na łączeniach (ale też często był przesuwany) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Worki próżniowe 07.03.14, 13:39 A w jakim stanie są ubrania po wyjęciu z takiego worka? Czy się nie niszczą? Odpowiedz Link