sarahdonnel Podnoszę! 19.08.10, 12:00 Dzieć już jest nie tylko wirtualny, a całkiem prawdziwy. ;) Odpowiedz Link
brykanty Re: Podnoszę! 19.08.10, 17:15 O matko, to znaczy można już gratulować potomka po drugiej stronie brzucha? Odpowiedz Link
brykanty Młody lewek 20.08.10, 16:21 Wobec powyższego serdecznie gratuluję. Niech wam się chłopak zdrowo chowa. Mam nadzieję, że się dobrze czujesz. W końcu trzymałam kciuki. Tylko dlaczego taka miła wiadomość ukryta gdzieś między wierszami (albo zapewne na maminym lobby, do którego nie mam dostępu)? A może wszyscy wiedzą, tylko ja sierota jak zwykle orientuję się ostatnia? Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Młody lewek 20.08.10, 16:54 Rzeczywiście, oddzielny wątek powstał na matkowym forum. A tak poza tym, to co nawet pomyślę o wyprodukowaniu czegoś, to mały pożąda a to cyca, a to ponoszenia... Dodam jeszcze jedną ciekawostkę - rodziłam w domu, a cała ciąża była prowadzona przez położną. Polski lekarz położnik w 36 tc przy pomocy nowoczesnego aparatu USG potwierdził to, co położne wykombinowały na podstawie usg połówkowego, kontroli 'macanych' i aparatu do podsłuchiwania serca. Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 03.09.10, 15:06 Up! Lobby musi wygrac wozek ;) Odpowiedz Link
turzyca Re: :) 09.09.10, 13:10 Plakietka mowi nam, ze jest to dziec zwyciezca pierwszego miesiaca. I niestety o ile ja rozumiem holenderski (a ogolnie to go nie rozumiem, ale dedukuje na podstawie niemieckiego) to niestety nie udalo nam sie wyklikac Sarah wozka, dostala go dziewczynka w pomaranczowych spiochac z fioletowym misiem. Szkoda. Odpowiedz Link
zazulla Turzyca ma rację, są już wyniki 10.09.10, 13:26 Niestety, wózek wygrało inne dziecko zwanger.jongegezinnen.nl/Droombaby/Winnaars-Droombaby/De-Hoofdprijs.htm "Nasze" wygrało tylko nagrodę miesiąca - rosnące krzesełko zwanger.jongegezinnen.nl/Droombaby/Winnaars-Droombaby/Maandwinnaars.htm forum.gazeta.pl/forum/w,86228,111982011,113234729,Przyznaje_sie_.html Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: Turzyca ma rację, są już wyniki 10.09.10, 17:50 Ale chyba konkurs trwał nadal, Sarah chyba coś takiego pisała. Odpowiedz Link
turzyca Re: Turzyca ma rację, są już wyniki 10.09.10, 18:05 marudna_maruda napisała: > Ale chyba konkurs trwał nadal, Sarah chyba coś takiego pisała. Tak, pisala. Miesiac temu. A jak sie klika na linka, to nie ma juz pola do glosowania. Przynajmniej u mnie sie nic nie wyswietla. Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Turzyca ma rację, są już wyniki 10.09.10, 18:44 Ja moge glosowac tak jak wczesniej... Fajnie by bylo jakby Sarah napisala czy to juz koniec czy jeszcze nie. No i cos o dzieciu, bo ja na matkujacych nie siedze, a bohater tego watku jest juz podobno na tym swiecie :) Odpowiedz Link
sarahdonnel I konkurs kolejny, bo musimy zmienic pojazd :) 12.06.11, 23:11 Nadużywam Waszego czasu po raz kolejny, ale nie zakładam kolejnego wątku. Musimy zmienić pojazd, bo dzieć dorósł po pierwsze, a po drugie... w wyniku splotu okoliczności stałam się pól roku temu samodzielną mamą (nie lubię słowa 'samotna', żle się kojarzy) calkiem przystojnego obecnie dziesięciomiesięczniaka. W ofercie nowego konkursu jest bajerancki rower towarowy, a.k.a 'bakfiets', za prawie 1400 eur. Bardzo pożyteczny wehikuł. Konkurs jest na stronie również holenderskiej, ale reguły są nieco inne: - przy głosowaniu nalezy podać imię (może być gazetowe pseudo, inicjał etc.) i maila, automat sprawdza też adres IP, ponieważ... - z jednej kombinacji IP+mail+imię mozna głosowac [przycisk STEM! w formularzu pojawiającym się po kliknięciu na 'dziurkę' koło imienia] tylko RAZ w miesiącu (ja uzyłam kilku aliasów, ale tylko dlatego, że mam bezprzewodowe łącze, ze zmiennym IP), znaczy to, że czas traci się jeden raz (chyba, że zechcecie zaspamować swoich krewnych i znajomych, bo do przebicia jest prawie 500 głosów). Zdjecie mojego dziecia znajduje się tu: www.bolifestyle.nl/peuter-van-de-maand/?searchBabies=leo to ten delikwent w pasiaku i w kapeluszu na granatowo-gwiaździstym tle. Podpisano 'Leo', data urodzenia 16-08-2010. A wklejam prośbę na Lobby ponownie, bo jesteście bardzo skuteczne i sprawdzone (super-stołek się zmaterializował przyniesiony przez listonosza, i nie dopłacałam ani centa, i gra na nosie pewnemu panu, który twierdził uparcie, że w internecie nic sie nie da wygrać). Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: I konkurs kolejny, bo musimy zmienic pojazd : 12.06.11, 23:16 Zagłosowałam, poszło błyskawicznie choć nie dostałam maila do potwierdzenia. Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: I konkurs kolejny, bo musimy zmienic pojazd : 12.06.11, 23:23 Potwierdzeń też nie dostawałam, i newsletterow co 2 dni tez nie, więc strona nie zasmieca nadmiernie. Cheers! Odpowiedz Link
madzioreck Re: I konkurs kolejny, bo musimy zmienic pojazd : 12.06.11, 23:24 Zagłosowałam, tylko odznaczyłam w okienku z danymi tę ostatnią opcje, chyba chodzi o newsletter, czy głos pójdzie w związku z tym? Komunikat po głosowaniu: "Nodig je familie en vrienden uit om te stemmen! Vul hieronder hun e-mailadressen in om ze uit te nodigen. De peuter met de meeste stemmen wint de geweldige prijs!" Odpowiedz Link
sarahdonnel Komunikat po glosowaniu. 12.06.11, 23:33 Chyba w takim razie poszedł. Ten komunikat to w skrócie 'zaspamuj jeszcze więcej swoich znajomych, wklej linke na FB i inne serwisy społecznościowe, Twoja ulubiona dzidzia dostanie piękny rower' :). Kłaniam się w pas. Dam znać, jak łobuz* trafi na 1. stronę :) *Nie dość, że w pasiaku, to jeszcze akurat wtedy byl mocno podrapany (wcale go specjalnie do tego apaszowskiego zdjęcia nie charakteryzowałam, sam narozrabiał). Ostatnio smarujemy się olejem lnianym, efekty są niesamowite, a mnie zapach kojarzy się z malowaniem na płótnie. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Komunikat po glosowaniu. 13.06.11, 11:18 Współczuję sytuacji, zagłosowałam, a co :) Gdybyś robiła jakieś cuda na facebooka, to napisz tu, rzuć linkę, pospamuję ;) Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Komunikat po glosowaniu. 13.06.11, 12:08 Dziekuje.FB spamuja juz dwie osoby,dzieki temu jest nas o piecioro wiecej. Mnie skonczyly sie aliasy I IP. Wiecej spamu mile widziane. Obecnie strona 6. Odpowiedz Link
ja-koralik Re: Komunikat po glosowaniu. 14.06.11, 22:23 Obecnie już 4. Pospamuję :D Powodzenia. Odpowiedz Link