fanaberia.fanaberia 10.06.10, 16:27 Czyli karma dla psiaków ze schronisk za kliknięcia na stronie: szerlok.pl/nakarm_psa Można dokarmiać dowolnego psa codziennie do 28 czerwca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zireael00 Re: Nakarm psa z szerlok.pl 10.06.10, 19:34 Ja też linkuję. :) Na razie wrzuciłam na Facebooku. Odpowiedz Link
origami_21 Re: Nakarm psa z szerlok.pl 11.06.10, 08:09 Zrobiłam akcję promocyjną na szeroką skalę, cała moja firma karmi psy:))) Odpowiedz Link
joankara Re: Nakarm psa z szerlok.pl 12.06.10, 01:39 Super. Wrzuciłam link na skype i na śledzika (niech się to paskudztwo do czegoś przyda). A moja bratanica - fanka psów - jak to zobaczy, to napewno całą szkołę zmobilizuje. Odpowiedz Link
sheilunia Re: Nakarm psa z szerlok.pl 13.06.10, 15:14 Klikam i też staram się uświadomić znajomych. Ta akcja jest sper. Odpowiedz Link
chattetoutenoire Re: Nakarm psa z szerlok.pl 13.06.10, 20:15 A ja też wchodzę i klikam od kilku dni (i nawołuję do klikania innych). A tu dzisiaj psikus, bo wszystkie psy już "nakarmione" nie mam co kliknąć:) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Nakarm psa z szerlok.pl 14.06.10, 11:28 Czy akcja już się skończyła? Wszystkie psy zostały już nakarmione? A może to jakiś błąd na stronie? Odpowiedz Link
fanaberia.fanaberia Psiaki nakarmione 14.06.10, 14:36 Z komunikatu na stronie wynika, że karmienie poszło szybciej, niż organizatorzy się spodziewali. Cichutko liczyłam, że dorzucą karmy, skoro akcja była zaplanowana do 28 czerwca, ale chyba nic z tego. Teraz zatem zostały już tylko psiaki do adopcji, może choć kilka znajdzie wśród tak licznie klikających kochający dom. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc w rozreklamowaniu akcji. Fajnie jest zrobić razem coś dobrego :) Odpowiedz Link