kk345 13.07.10, 13:56 Znów mamy nowe forum podpięte pod Lobbystki, tym razem o tajemniczej nazwie: "nacalezycie". Wiecie coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indigo-rose Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 13.07.10, 15:31 Założycielka nie jest z naszego Lobby. Może założyła przez pomyłkę forum zamiast wątku? Odpowiedz Link
kk345 Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 13.07.10, 15:37 Treść jedynego wątku sugeruje, że to reaktywacja jakiegoś forum dyskusyjnego. Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 12.08.10, 21:55 Kolejne cudo - "Kobiety z ambicjami". Czy coś wiecie na ten temat? Odpowiedz Link
maith Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 12.08.10, 21:58 Nasze fora raczej się u nas zapowiadają, więc te dwa są najwyraźniej obce. Chyba można to zgłosić administracji gazety. Bo dział Lobbystki założyli nam dla naszych, lobbowych for, a tak to się robi bałagan. Odpowiedz Link
moniach_1 kolejne forum :/ 27.09.10, 00:56 ktoś chce porady w sprawie koloru drzwi wejściowych... Odpowiedz Link
mania_aniam Re: kolejne forum :/ 27.09.10, 01:00 a moze to jednak bardzo enigmatyczna nazwa podforum;);) Odpowiedz Link
ochanomizu Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 29.03.11, 19:51 Dziś znowu się pojawiło nowe forum. Czy wiecie coś o nim i jego założycielce? Odpowiedz Link
maith To jest obce 29.03.11, 22:17 Nasze fora nie pojawiają się znikąd. To jest obce i już zostało zgłoszone administracji do usunięcia z naszej części. Odpowiedz Link
ochanomizu Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 01.06.11, 10:06 Kolejne forum - niezapominajka. Też do skasowania? Odpowiedz Link
100krotna Grzeszne myśli. 20.11.11, 13:05 Forum o jakże zachęcającym wstępniaku :D (zerknęłam, rzucił mi się w oczy fragment o dotykaniu myszki i namiętnym seksie w garderobie... przyznam, że zawstydziłam się i nie czytałam całości - ale jeśli przetrwa do wieczora, to będzie moją lekturą do snu :P :P :P) A tak na serio - chyba do zgłoszenia do skasowania? :) Odpowiedz Link
nientepaura Re: Grzeszne myśli. 20.11.11, 13:23 znowu jakiś spam;) nie dałoby się jakoś zablokować powstawania tych for(ów)? w sensie np. tylko adminka FB ma prawo zakładać nowe, czy coś? bo to zaczyna być uciążliwe;D Odpowiedz Link
ciociazlarada Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 13:40 Szczerze mówiąc dawno się tak nie uśmiałam, zwłaszcza z tego "zaczołem ugniatać cie młotem" czy jakoś tak... Z adminkami byłoby idealnie, oczywiście, ale z drugiej strony tak jest więcej zabawy:) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 14:22 Szczerze mówiąc ja też nie ;). To chyba najbardziej grafomańskie opowiadanie erotyczne jakie w życiu widziałam. Odpowiedz Link
nientepaura Re: Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 14:43 przeczytałam i ja. takie posty to jest chyba najlepsza antykoncepcja;D Odpowiedz Link
kaga9 Re: Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 15:14 Ahahahha:D Bardzo lobbystyczne. PS Mimo że właśnie założyłam wątek o soczewkach, informuję, iż z TAMTĄ soczewką nie mam nic wspólnego;) Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 15:17 No wiesz? Jak dla mnie to trochę się żurem lejesz;-) Coś to grubymi nićmi szyte... Odpowiedz Link
kaga9 Re: Koleś naprawdę pojechał:) 20.11.11, 19:22 Ten żur to na obiad po kawie ze śmietanką?;) Odpowiedz Link
teresa104 Kawa ze śmietanką 20.11.11, 15:15 No do jasnej cholery, czemu dopiero teraz natrafiam na zwrot, którego tyle szukałam. Chodziło o opisowe nazwanie niewinnego z nazwy spotkania, które ma się skończyć łóżkiem. W końcu stanęło na "kolacji ze śniadaniem", ale pozostał mi niedosyt. Kawa ze śmietanką, takie objawienie... jak coś w rodzaju zorzy polarnej. Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Kawa ze śmietanką 20.11.11, 15:18 Ta kawa również u mnie spowodowała gwałtowne toczenie beki. Aż zorza zgasła. Odpowiedz Link
teresa104 Zorza na mym obliczu 20.11.11, 15:30 A ja widzę pewne predyspozycje literackie twórcy tego tekstu. Jeszcze musi się trochę podheblować, niech rozumie ten czasownik jak chce, ale już, już coś widać. Na przykład poprawne użycie w funkcji ekspresywnej form czasu teraźniejszego na końcu tekstu. Poprawi interpunkcję, przestanie mieszać dziecinne zdrobnienia z "mym kroczem /obliczem /torsem", nabierze doświadczeń praktycznych w dziedzinie i już na początku liceum będzie tworzył teksty wystarczające dla swoich celów. Odpowiedz Link
amoureuse Re: Zorza na mym obliczu 20.11.11, 22:42 nabierze doświadczeń praktycznych w dziedzinie i już na pocz > ątku liceum będzie tworzył teksty wystarczające dla swoich celów. Tereso, you made my day :D Odpowiedz Link
nomina Re: Zorza na mym obliczu 21.11.11, 01:27 Zorzę polarną wyłapałam, bo zwróciłyście uwagę. Ach, jakaż to finezyjna konstrukcja geograficzna: "to był wschód słońca. (...) pierwsze promienie słoneczne tworzyły nad taflą morza coś w rodzaju zorzy polarnej. (...) Morze płonęło w promieniach słońca". Pytanie za sto punktów: w jakim kraju wschodzące słońce zalewa morze gorącymi, czerwonymi, ogólnie - podobnymi do płomieni promieniami słońca wyglądającymi jak zorza polarna? I w jakim kraju zorza polarna nad morzem przypomina płomienie ognia? Dla zwyciężczyni możliwość przeczytania ciągu dalszego opowiadania :P. Dalej - zwróćcie uwagę! "na 2jędrnych cycuszkach". Ani chybi dziewczyna ostanikowana - żadnych buł, jedno- albo czteropiersi, biust jędrny. Kobieta tak dba o biust, że już nie nosi majtek. Niedobrze :(. O wschodzie słońca nad morzem można bez majtek nabawić się zapalenia pęcherza... Chyba że te płomienie... tfu, promienie słońca tak wygrzewają o wschodzie... muszelki... ... A nie, majteczki jednak były. No to niekonsekwencja w opisie. "Zapytałem mym męskim głosem", wydobywającym się z okolic "umięśnionego torsu" i "mocarnych ramion" - zagadka nr 2: - ile lat przed mutacją jest autor? - ile ma w klacie i czy szczawikowi da się jeszcze policzyć wszystkie żebra czy może raczej ma tłuszczyk mcdonaldowy? Kawa ze śmietanką - tu się zgadzam, że niezłe. Reszta opisów - oj, ktoś się naoglądał RedTube'a za dużo. A można było inspirować się starą, poczciwą Kamasutrą. Ale kto tam w gimnazjum słyszał o Kamasutrze... Ciąg orgazmów? Ona czy on? Bo jak on, to to już chyba s-f, a nie erotyka? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Zorza na mym obliczu 21.11.11, 10:35 > Ani chybi dziewczyna ostanikowana - żadnych buł, jedno- albo czteropiersi, bius > t jędrny. Kobieta tak dba o biust, że już nie nosi majtek. Niedobrze :(. O przepraszam, niejeden ginekolog by pochwalił dziewczynę za hasanie latem bez majtek :). Mnie też zachęciłyście do czytania, ale już nie pamiętam, czy dziewczyna miała majtki, czy nie. Kawa ze śmietanką - rzeczywiście dobre. > Reszta opisów - oj, ktoś się naoglądał RedTube'a za dużo. A można było inspirow > ać się starą, poczciwą Kamasutrą. Ale kto tam w gimnazjum słyszał o Kamasutrze. Ja słyszałam (i czytałam) w podstawówce, według mnie w naszym kręgu kulturowym mało strawne, chociaż może tylko ja taka pruderyjna jestem. Odpowiedz Link
aadrianka Re: Zorza na mym obliczu 21.11.11, 10:55 Niezależnie od wieku i kondycji intelektualnej autora (typuję wczesne gimnazjum), powtarzające się "zaczoł" do spółki z resztą nędzy interpunkcyjnej i ortograficznej plasują dzieło na skali erotyzmu gdzieś między wzajemnymi pojabolowymi czułościami żuli o ażurowych zębach a protokołem z przeprowadzonej deratyzacji... Odpowiedz Link
diuszesa Re: Zorza na mym obliczu 21.11.11, 12:19 nomina napisał(a): > > Kawa ze śmietanką - tu się zgadzam, że niezłe. A czemu akurat ze śmietanką? Jak nie wiecie, to wam powiem. To nie jest przypadkowo wybrany zabielacz - to śmietanka z kija jest :-) > > Ciąg orgazmów? Ona czy on? Bo jak on, to to już chyba s-f, a nie erotyka? Chyba ona. A on, żeby to wszystko wytrzymać, pewnie wcześniej ćwiczył jakieś ruchy i oddechy, tak jak Finch w American Pie :-) Odpowiedz Link
turzyca Re: Grzeszne myśli. 21.11.11, 02:00 Jestem ciekawa, ile osob ma tak samo spaczone poczucie rzeczywistosci, ze przez caly czas czytania tego wstepniaka zastanawialo sie "i to wszystko w jednej soczewce? Nie zrobilo sie jej niedobrze?" Pomijam juz pytanie o sens szukania soczewki na plazy, doczyszczenie jej z tego calego syfu jest malo realne. No chyba ze to twarda. Ale wtedy znalezienie jej to zadanie porownywalne ze znalezieniem przyslowiowej igly w stogu siana. Aha, i kolejne pytanie: co ona robila przez caly czas z ta znaleziona soczewka? Odpowiedz Link
tfu.tfu kolejne 14.07.12, 18:23 forum.gazeta.pl/forum/f,217713,lenistwo_plus_alko.html Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Nowe forum w dziale Lobbystki 14.07.12, 19:28 A ja zapraszam na moje forum, jest nudne i mało osób tam pisze, więc wpadajcie i piszcie co chcecie: forum.gazeta.pl/forum/f,95160,_Nasza_Szkapa_.html Odpowiedz Link