effuniak 09.10.10, 21:30 dawno nie zagladałam i za Chinynie rozumiem co znaczy ów skrót .... Wyjaśnicie ????? proooooszę ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effuniak Re: CO TO JEST LWW ????????? 09.10.10, 21:45 A aaaaaaaaaaaaaaa............... No że tez sama na to nie wpadłam........... kiepska ze mnie lobbystka w takim razie :( Odpowiedz Link
aankaa Re: CO TO JEST LWW ????????? 09.10.10, 21:48 jesteś celem/obiektem (!) lobbystek :) Odpowiedz Link
effuniak Re: CO TO JEST LWW ????????? 09.10.10, 21:50 i stąd mój brak wiedzy :)))))))))) Odpowiedz Link
nomina Re: CO TO JEST LWW ????????? 09.10.10, 22:29 Ja jeszcze dodam, że LWW jest znacznikiem hierarchizującym z reguły - najczęściej temat opatrzony nim ma "wysoki priorytet" - autorka potrzebuje pilnej odpowiedzi/pomocy. W przeciwieństwie do tematów takich ogólnorozważeniowych, które płyną sobie leniwiej. Odpowiedz Link
bathilda Re: CO TO JEST LWW ????????? 10.10.10, 16:00 Hehe, przyznam się uczciwie ze jak pierwszy raz zobaczyłam ten skrót to go próbowałam wyguglać :D Odpowiedz Link