kura17
14.10.10, 21:19
skoro pare z Was bylo zaintresowane "moimi" kosmetykami naturalnymi, to zapraszam na mini-bloga :)
jest on (na razie...) typowo reklamowo-promujacy, z opisanym asortymentem dostepnym na moich aukcjach itp.
mam zamiar zaczac w sobote, na razie nic nie ma na allegro, prosze o cierpliwosc :)
napiszcie, co sadzicie o blogu i asortymecie :)
pozytywne komentarze poprosze na blogu, a krytyke - tutaj ;)
postaram sie poprawic wszelkie kiksy i bledy, na razie ciezko pracuje nad wklepaniem asortymentu.
na biezaco beda uzupelniane linki do opisow coraz to nowych produktow. na razie udalo mi sie zrobic szampony (odzywki sa w zasadzie takie same, ale beda miec osobne linki) oraz zele pod prysznic. pracuje nad reszta :)
WIEM, ze sa wciaz braki w polskich literach, moga zdarzyc sie bledy ortograficzne i inne, sama zauwazylam, ze niektore zdania brzmia totalnie bez sensu ;) ale po nocach tlumacze "na zywo" z niemieckiego i juz czasem bredze... ;) jezyk bloga bedzie poprawiony przez zawodowca, juz bardzo niedlugo! blagam o wyrozumialosc i cierpliwosc!
czekam na Wasza druzgocaca krytyke :)
bardzo bede wdzieczna za wszelkie uwagi, pytania, dotyczace i bloga i asortymentu - oraz czego-tylko-chcecie
jak skoncze mniej-wiecej bloga, to chce wlozyc link do niego do swojej sygnaturki - zamiast kurzej progenitury :)
alverde.blogspot.com/