Dodaj do ulubionych

Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie

01.04.11, 17:14
Mam prośbę - moja stara szkoła bierze udział w konkursie na projekt edukacyjny. Chcieliby zorganizować szkolny ogród. Dzięki głosom internautów można wygrać 3000 zł, co bardzo by pomogło w zakupie ławek, roślin, nasion.
Głosować można od 1 do 30 kwietnia (co dzień jeden głos z jednego komputera). Adres strony projektu to:
www.nowaera.pl/component/projektzklasa/projekty/pokaz/127.html
Z góry dziękuję w imieniu gimnazjum :)
Obserwuj wątek
    • elrosa Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 16.04.11, 13:10
      Tak nieśmiało podniosę - jesteśmy na 11 miejscu, nagród jest tylko 10 :)
      • jul-kaa Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 16.04.11, 13:17
        A nie mogłaś codziennie podbijać (i to zupełnie śmiało), głosowałybyśmy...
    • kura17 Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 16.04.11, 13:55
      popieram Julke!
      codziennie sie przypominaj, ja na pewno bede glosowac, bo uwielbiam wrzosy :)
      pod hamburgiem jest dosc spory teren, zwany "wrzosowiska lünebirskie" - no boskie po prostu!

widze, ze sporo teraz takich konkursow "ekologicznych", gdzie wygrac mozna cos, co pomoze i dzieciom i naturze - podoba mi sie pomysl! teraz tez - z zaprzyjaznionym forum rowiesniczym - glosujemy na plakat przedszkolny! wygrac mozna ekologiczny plac zabaw - zostanie zbudowany, bez wkladu uczestnikow konkursu! :) wedlug mnie pomysl swietny, a ten konkretny plakat bardzo mi sie podoba. moze i Wy zaglosujecie? :) przedszkole 108, "mam reke do drzew" :)

www.postronienatury.pl/konkurs-na-plakat/plakaty/przedszkola/strona,45.html
      ps. ale sie paskudnie podlaczylam, heh
      mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo cel szczytny!
      • szolem-a Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 16.04.11, 14:24
        Zagłosowałam na oba:>
        O Boże..wrzosowiska... i przypominają mi się "Wichrowe Wzgórza", ukochana książka mojego dzieciństwa. To było cudowne mieć trzynaście lat, przepisywać cytaty do pamiętnika i marzyć o wrzosowiskach Yorkshire .. :)
      • elrosa Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 16.04.11, 15:39
        Wcześniej trzymaliśmy się w dziesiątce... ;-)
        W takim razie będę codziennie przypominać :)
        A pomysł z placem zabaw też super :)
    • elrosa hop :) n/t 17.04.11, 14:27
    • elrosa up n/t 18.04.11, 17:34
      • jul-kaa Re: up n/t 18.04.11, 18:21
        Wyskoczyło mi: "Uwaga!
        Ten głos zostanie zweryfikowany. Zachodzi podejrzenie, że został oddany niezgodnie z regulaminem konkursu"
        • elrosa Re: up n/t 19.04.11, 11:39
          O, to dziwne. Mi taki komunikat wyskoczył dzisiaj kilka minut po północy, też nie wiem czemu. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka? U mnie podziałało.
          • jul-kaa Re: up n/t 19.04.11, 11:50
            Wyczyściłam, ale komunikat nadal się pokazuje :(
            • elrosa Re: up n/t 20.04.11, 16:52
              To szczerze mówiąc, nie mam pojęcia czemu :(
        • kotwtrampkach Re: up n/t 19.04.11, 22:43
          głosowałam pierwszy raz, też mam taki komunikat. Albo to do wszystkich, albo chodzi o linka?
    • milstar Re: Konkurs na projekt edukacyjny - głosowanie 20.04.11, 00:47
      Na mnie największe wrażenie zrobił ten projekt: www.nowaera.pl/component/projektzklasa/projekty/pokaz/192.html
      gdzie uczniowie podjęli współpracę z hospicjum
    • elrosa UP n/t 23.04.11, 11:08
    • elrosa up n/t 27.04.11, 10:02
    • elrosa Do góry :) 29.04.11, 14:38
      To już przedostatni dzień konkursu - jesteśmy na 13 miejscu, do pierwszej dziesiątki brakuje 180 głosów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka