Dodaj do ulubionych

Sklepy Freya w Londynie

17.06.11, 21:46
Przeniosłam się do Londynu i miałam nadzieję na raj stanikowy, a tu posucha... Nie wiem gdzie moge znaleźć Fraye lub Fantasie? Pomozcie! Moze ktos zna - jakieś sieciowe sklepy prowadzą? Albo istnieja sklepy między Uxbridge a Acton, może byc też West Dryton, Hounslow, Ruislip... ;)
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: Sklepy Freya w Londynie 17.06.11, 22:08
      A czemu na Offtopach?

1. sprawdzałaś na www Freyi listę sklepów?
      2. Freya i Fantasie jest też w Debenhamsach i Johnach Lewisach (nie wiem czy w każdym jest równie duży wybór)
      3. sprawdź też listę sklepów Leialingerie
    • azymut17 Re: Sklepy Freya w Londynie 17.06.11, 22:13
      Stanikowa mapa pokazuje 3 sklepy Bravissimo:
      stanikowamapa.prv.pl/
      • azymut17 wyszukiwarka ze strony Freyi 17.06.11, 22:14
        www.freyalingerie.com/find_a_store.aspx
    • agafka88 Re: Sklepy Freya w Londynie 17.06.11, 22:14
      Tak ogólnie, to temat jest na Lb, a nie na offtopy ;)

W uxbridge masz tkMaxx, gdzie możesz znaleźć wyprzedażowe freye i fantasie. Poza tym freyę kupisz w większości Debenhamsów, w Uxbridge jeden jest, coś mi się kojarzy, że w Ruislip też.

Poza tym polecam też wycieczkę do M&S i LaSenzy (ale ta ostatnia tylko go g), można pomierzyć nabiustnie i znaleźć prawdziwe perełki za grosze.

Na stronie frei masz wyszukiwarkę adresów, więc możesz sprawdzićdokładniej:
      www.freyalingerie.com/find_a_store.aspx
    • roza_am Re: Sklepy Freya w Londynie 17.06.11, 22:32
      A, i polecam markę własną Debenhamsa, czyli Georgiusy. Tańsze od Freyek, a całkiem porządne i wygodne. Tylko nie zaniżaj obwodów, bo to ściślaki.
      • agafka88 Re: Sklepy Freya w Londynie 17.06.11, 22:44
        A tak, zupełnie o tym zapomniałam. Też mierzyłam i się pozytywnie zaskoczyłam kilkoma modelami. Jakość na pierwszy rzut oka podobna do M&S.
        • ellenell Re: Sklepy Freya w Londynie 23.06.11, 14:49
          Dziękuję wszystkim dobrym duszom ;)
          Tkmax i debenhamsa sprawdzalam, nic nie znalazlam, ale jeszcze sprawdze w innym miejscu :) No i za wyszukiwarkę dzięki :) Nie pomyślałam o niej.
    • ellenell Re: Sklepy Freya w Londynie 23.06.11, 14:51
      Dzięki jeszcze raz :) A napisałam w offtopach BO:
      na wątku o sklepach nie otrzymałam odpowiedzi :) Widać offtopy popularniejsze!
      • agafka88 Re: Sklepy Freya w Londynie 23.06.11, 20:30
        Na przyszłość kiedy na LB nie będą Ci odpowiadać w zbiorczym wątku, załóż nowy wątek na LB Do wątków zbiorczych zwyczajnie mniej osób zagląda.
    • ellenell Re: Sklepy Freya w Londynie 23.06.11, 14:57
      Błeeeee! Zwariuję z tym moim połączeniem! Mam usb sticka z T-mobile i wyobraźcie sobie, że filtr od 18 lat blokuje mi prawie wszystkie strony z bielizną, wyszukiwarka freyi też zablokowana!!!! A żeby odblokować trzeba mieć kartę kredytową i podać jej nr. Ja nie mam na razie i chyba w końcu wyrobie sobie TYLKO PO TO żeby oglądać bieliznę przez internet! Dodam, że brastop np. też mi blokują, oni chyba nienormalni są...
    • slotna Re: Sklepy Freya w Londynie 23.06.11, 20:10
      Ja bylam w Londynie przez pare dni i pierwsze co, to poszlam wlasnie do Bravissimo, tego przy Covent Garden. Mialam zamiar sprawdzic rozmiarowke ich koszulek z supportem i mocno sie rozczarowalam, nie dla mnie takie rzeczy :( Ale obsluga byla przemila, wybor duzy, a na lopatki rozlozylo mnie pomieszczenie dla oczekujacych panow, gdzie siedzialo kilku takich znudzonych (moj wszedl tylko zobaczyc, jaki stopien entuzjazmu wykaze, a ze wykazalam duzy, wycofal sie strategicznie do sasiedniego pubu).

Poza tym przymierzylam ok. 20 biustonoszy w M&S i bardzo sie zdziwilam - ostatnio mierzylam je pewnie z rok temu i zadnych takich fajnych jak teraz nie znalazlam. Fakt, ze bylam w innym sklepie, gdzie chyba ogolnie mieli mniejszy wybor DD+, ale raczej marka sie rozwinela. Normalnie z brytyjczykow nosze 32, czasem 30 (Freya), z effuniakow raczej 75, ale i 70 sie zdarza. No i co najmniej 3 z tych M&S musialam sobie wymienic na 34, bo byly za ciasne, a jeden (fakt, ze multiway z silikonem)... musialabym wziac 36! (to juz troche przegiecie). W kazdym razie wybor ciasnych, normalno- i duzomiskowych w rozmiarach 28 DD - 44 J w rozmaitych kolorach i krojach zdal mi sie oszalamiajacy. Poprzednio widzialam tylko termicznie formowane plunge, full cupy i cieniutkie, zle skrojone balkonetki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka