paskudek1 15.11.11, 08:00 witam, nie umiem co prawda wklejać zdjęć, ale urodzinowo stawiam, co sobie kto życzy:) wino, wódeczka, piwko, kawka, herbatka, może być koniaczek:) Nie powiem które, ale ciacho tez stawiam, smacznego :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskudek1 Re: Urodzinowo 15.11.11, 08:47 a dziękuję, ze też cholera mnie takie obrazki nie wychodzą:( tyle lat na karku a człowiek gupi jak był taki jest:) przynajmniej wn niektórych sprawach "technicznych" :) Odpowiedz Link
wanilkowa Re: Urodzinowo 15.11.11, 09:03 hahaha w ramach urodzin nauczę Cię:) na wybranym przez Ciebie zdjęciu kliknij prawym przyciskiem na myszce "kopiuj adres obrazka" następnie tam gdzie chcesz wkleić zdjęcie wpisz taki układ znaków w nawiasie kwadratowym wpisz img [] potem prawym przyciskiem myszy hasło "wklej" i znowu w nawiasie kwadratowym ale ze sleszem/img Odpowiedz Link
diuszesa Re: Urodzinowo 15.11.11, 11:41 O, super. To ja poproszę Remy-Martina, a na deser Tiramisu z Ritza. Wysłać adres na pw? ;-) Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Urodzinowo 15.11.11, 12:19 diuszesa wg. życenia :) co prawda nie wiem czy z Ritza ale mam nadzieję, ze równie dobre Odpowiedz Link
madzioreck Re: Urodzinowo 15.11.11, 21:59 Najlepszego, dziewczyno :D Ja bym jeszcze dorzuciła to ;) Odpowiedz Link