Dodaj do ulubionych

Pytanie naiwne

21.03.13, 11:00
Dziewczyny, chciałam zadać pytanie naiwne - czy gdzieś w Warszawie można się dostać do okulisty w ramach NFZ w terminie do 2 tygodni?
Miałam dość poważny problem, po wizytach na kilku ostrych dyżurach w końcu ulitowali się nade mną na Szaserów, po ostrym dyżurze przyszłam 3 razy na kontrolę do ich przychodni, ale teraz odsyłają mnie do rejonowej na leczenie podtrzymujące i okresowe kontrole.
No i jestem w kropce, bo moja przychodnia okulisty nie ma (tzn. jest, ale za pieniądze, chociaż po promocyjnej cenie dla pacjentów przychodni).
A w tej chwili mam ostry kryzys finansowy i nawet jedna wizyta w miesiącu za 60 zł to dla mnie dużo, a jakbym miała chodzić co 2 tyg. to już w ogóle porażka.
Obserwuj wątek
    • 987ania Re: Pytanie naiwne 21.03.13, 11:29
      www.nfz-warszawa.pl/leczenie/IKTU302/IBUM402160000102/IMSC918123/index.html
      Podzwonilabym i popytala kiedy przyjmą.
      • brykanty Re: Pytanie naiwne 21.03.13, 11:48
        Dziękuję bardzo. Na razie terminy czerwiec/lipiec. Do tego czasu mogę rozchorować się jeszcze ze 3 razy. Ale nic to - może w końcu gdzieś się sensownie dodzwonię.
    • brykanty CUD SIĘ STAŁ 21.03.13, 12:35
      Udało mi się. Otwierają nową przychodnię na Nowowiejskiej. Zaczynają 4 kwietnia i właśnie się zapisałam.
      • tfu.tfu Re: CUD SIĘ STAŁ 21.03.13, 14:17
        się bardzo bardzo cieszę :-)
        a propos, ja bardzo lubię wojskową na koszykowej, tam trzeba odstać w kolejce, albo uwisnąć na telefonie, ale też cuda się zdarzają :-)
        • brykanty Re: CUD SIĘ STAŁ 21.03.13, 14:26
          wisiałam, ale bez skutku. Ta moja to nowa przychodnia na Nowowiejskiej 5, okulista ma być od 4 kwietnia.
    • agafka88 Re: Pytanie naiwne 21.03.13, 23:35
      Może się przyda na następny raz. W przychodni przy Wacie nie ma problemów, wystarczy sobie rano przyjść po numerek, ale tłumów do okulisty nie ma, więc od 5 rano nie trzeba koczować. Najlepiej zadzwonić, bo terminowe zapisy też prowadzą, ale to już nie wiem jakie są terminy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka