ciociazlarada
25.05.13, 23:19
Wiem, że z takowym idzie się do lekarza. Ale ja już byłam z tym u kilku różnych i każdy jeden miał oczy jak pięć PLN.
"Problem" mam już od 4 lat, teraz mi się przypomniał, bo wrócił po urodzeniu córki. Mianowicie co miesiąc, każdego trzeciego dnia okresu, bardzo boli mnie po prawej stronie. Tak boli, że nie mogę chodzić, prostować się... To jest taki promieniujący, paraliżujący ból, promieniuje tak, że czuję go w prawej nodze aż do kolana i w górę aż do obojczyka. Nie wiecie co to może być? Nie jest to typowa "bolesna miesiączka" bo, po pierwsze, boli dużo mocnej, po drugie, zdarza się zawsze pod koniec miesiączki.
Byłam z tym w międzyczasie u 3 ginekologów, miałam dwa razy (z innej okazji) robione USG, które nic nie wykazało. Pytałam o to w sumie w trzech różnych krajach - mój duński lekarz nie mógł nic wymyślić, a holenderski jest kretynem, więc cudów się po nim nie spodziewam.
Macie jakieś pomysły? Nauczyłam się z tym żyć, ale ciekawość mnie zżera... PCOS nie mam, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.