zawsze_zielona 14.07.14, 14:39 Dziewczyny, czy Centrum Kopernika nadaje sie dla ciekawskiej i zywej trzylatki? Czy sa tam atrakcje dla takich maluchow, czy raczej juz dla dzieci pozno przedszkolnych i szkolnych? Bede wdzieczna za pomoc:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-pia Re: Centrum Kopernika dla maluchow 14.07.14, 20:43 Jest strefa dla dzieci do lat 6, widziałam tam głównie dzieci w wieku 2 - 4 lata, nazywa się to bodajże Bzzz (faktycznie dzieci latają jak wściekłe pszczoły), możesz wybrać tę opcję kupując bilety on-line (to akurat wiem na pewno, dziś kupowałam). Wiedziałam, co robię, zaglądając na STOFF po tak długim czasie ;) Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Centrum Kopernika dla maluchow 15.07.14, 09:58 Dzieki, w takim razie pojdziemy:) Odpowiedz Link
anna-pia Re: Centrum Kopernika dla maluchow 15.07.14, 10:23 Tylko kup koniecznie bilety wcześniej przez net, kolejki do kasy są obłędne. Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Centrum Kopernika dla maluchow 15.07.14, 11:20 Dzieki za info, tak zrobimy. Odpowiedz Link
slotna Re: Centrum Kopernika dla maluchow 15.07.14, 21:52 Slyszalam o tych kolejkach, wiec kiedy sie tam wybralam stanelam przed kasami jak glupia i nie wiedzialam, czy jestem w dobrym miejscu - nie bylo zywej duszy. Przywolali mnie w koncu, ale ciagle bylam pewna obaw, czy dobrze robie ;) Z tym, ze to bylo zeszlego lata. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Centrum Kopernika dla maluchow 16.07.14, 10:28 A o której godzinie przyszłaś? Tuż po otwarciu jeszcze jest w miarę pusto, ja byłam już ileś razy i zawsze trochę później robił się tłum. Odpowiedz Link
mroovkaa Re: Centrum Kopernika dla maluchow 16.07.14, 11:05 Byłam wczoraj z moim trzylatkiem. Przyszliśmy koło 15.30, kolejka do kasy może na 5 minut stania. Specjalnie dla maluchów jest Bzzz, ale my chodzimy też po całym Centrum - trzylatek nie zrozumie, że wykonuje doświadczenie i jakie prawa fizyki właśnie udowadnia:) ale bawić się będzie znakomicie. Banki mydlane, wyrzutnie piłeczek, druga część toru wodnego (pierwsza jest w Bzz), zgadywanie zapachów, niemal wszystko nadaje się dla mniejszych dzieci też - pobawi się, pokręci, podotyka, pociągnie - jak w wielkiej sali zabaw - ale też zapyta, zaciekawi, podrąży. Dobrej zabawy:) Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Centrum Kopernika dla maluchow 16.07.14, 16:14 Dzieki za info z pierwszej reki. Wlasnie sie zastanawialam, czy dam rade zobaczyc cale centrum czy tez bede Bzz-yczyc razem z gromada przedszkolakow;) Odpowiedz Link
slotna Re: Centrum Kopernika dla maluchow 16.07.14, 21:08 Ok. 12-13. A swoja droga, uwazam, ze cale to centrum jest beznadziejne i nie polecam :P Dla dzieci jeszcze ujdzie, ale sama nie znalazlam nic ciekawego. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Centrum Kopernika dla maluchow 17.07.14, 08:26 Cóż, znane mi dzieci (w bardzo różnym wieku) uwielbiają CNK, twoja niechęć może wynikać z paru przyczyn, ale to nie ten wątek. Odpowiedz Link
slotna Re: Centrum Kopernika dla maluchow 17.07.14, 22:01 Bez przesady, to nawet nie jest offtop. W mojej opinii centrum jest _wylacznie_ dla dzieci :) Odpowiedz Link