moniiiq
28.09.14, 23:35
Kończy mi się umowa.. Moja Nokia 6303 po kilku latach intensywnego użytkowania zaczyna szwankować no i przymierzam się do przekroczenia wreszcie mostu do ery smart...
No i zonk okazało się, że w wieku jeszcze całkiem młodym nie mam pojęcia jak się do tego zabrać i czuję się absolutnie zagubiona w technologicznym gąszczu....
Świetnie mi poradziłyście kiedyś z aparatem foto to i tym razem postanowiłam do was uderzyć...
Jak się wogóle do tego zabrać...
Sama nie wiem do czego będę mogła telefon wykorzystywać poza oczywistym +e-mail, słuchanie mp3, sprawdzenie rozkładu w internecie itp. obawiam się czy będę w stanie dotykowy ekran używać, bo mam dość pulchne palce, jednocześnie telefon nie może być bardzo duży, bo nie dość, że pulchne to jeszcze krótkie są... no i teleofn to jest rzecz, która mi najczęściej wypada z rąk... jakie były wasze doświadczenia przy przesiadaniu się na smartfona? jakie modele sprawdzą się dla kogoś kompletnie zielonego w ich obsłudze?
rozważam opcję play it safe, czyli zakup tradycyjnego telefonu i tableta, ale to dodatkowe koszty i ciężar w torebce...