yo_anka
07.04.09, 00:04
Jak co roku nadchodzi letnia pora z nią nie da się już dłużej ukryć za pochodzę od małpy :)
Owłosiona jestem mocno wszędzie - tylko nie na skórze głowy ;)
Ponadto mam wrażliwą suchą skórę z naczynkami.
A każdy wyrwany włos np pod pachą wyrasta po trzy, cztery z jednego mieszka włosowego na przekór sianokosom.
Alko jeszcze lepiej nie wyrasta tylko wrasta sobie pod skórę i męczę się z okołomieszkowym zapaleniem. (czy jak się to nazywa) - takie grudki przy cebulkach włosowych. A pilinguję się coby nie było.
Po goleniu rano wieczorom już czarne włoski widać na skórze, po depilacji kremem wrastają pod skórę, godzina babrania całej łazienki i efekt na trzy dni. Dlatego mimo przeciwwskazań - naczynka - robię 3-4 razy do roku wosk. To działa dłużej na 2 - 3 tyg i włoski są słabsze. Walczę potem z nim jeszcze depilatorami (dorzynam już trzeci)
Mam już tego dość!!!!
Marzę o gładkiej skórze i końcu utrapienia.
Zastawię się a chcę się pozbyć tego cholerstwa z rąk, nóg, pach, bikini, brzucha raz na zawsze.
Na raty - ale chce się dowiedzieć czy któraś z was to robiła.
A czy to NAPRAWDĘ działa?
Czy te włoski po jakimś czasie nie odrastają?
Mam ciemne więc teoria mówi ze to ma szansę się udać.
Wiem teraz na lato nie robi się ale do jesieni może zaprzestane trwonić kasę na staniki to coś przyoszczędzę.
Napiszcie jak macie doświadczenia a laserem Jakieś za / przeciw.
Bedę wdzięczna. Bo nie znam nikogo kto by zrobił taką depilację. I trochę się boję
Wasze zdanie jest dla mnie cenniejsze niż tych z forum depilacja laserowa.