jehanette 24.07.09, 12:29 Kochane Lobbystki! Jak wstawić suwaczek? Testowałam go na testowym forum i działał, a tu nie! mój poprzedni link też nie działał na Lobbowych forach :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roza_am Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 12:40 Na forach prywatnych takie rzeczy działają opcjonalnie - tzn. właściciel forum decyduje czy chce mieć włączone obrazki czy nie. Odpowiedz Link
jehanette Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 12:44 Ale wydawało mi się, że niektóre z osób tu piszących mają obrazki? czy mi się pomerdało? Odpowiedz Link
jul-kaa Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 12:50 jehanette napisała: > Ale wydawało mi się, że niektóre z osób tu piszących mają obrazki? czy mi się > pomerdało? > Pomerdało ci się :))) Odpowiedz Link
jul-kaa Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 12:50 Ci oczywiście :) Odpowiedz Link
jehanette Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 13:07 już mam nowy podpis zatem, linka też nie umiem wstawić... niekomaptybilna z gazetowymi jestem :[ Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 13:12 Żeby wstawić link musisz wpisać po prostu adres strony z na początku biusciaste.prv.pl żeby wstawić link pod tekstem, wykorzystujesz konstrukcję: <a href="http://biusciaste.prv.pl" >tekst< /a> bez tych spacji efekt wygląda tak: tekst Odpowiedz Link
jehanette Re: Problem techniczny - nie działa suwaczek :// 24.07.09, 13:17 ACHA! To dlatego nie działał mi link poprzednio ;) jedna spacja za dużo ;))) Odpowiedz Link