Dodaj do ulubionych

Inne fajne kobiece społeczności internetowe?

31.08.09, 12:25
Na pewno sporo z Was uczestniczy jeszcze w życiu innych - poza Lobby Biuściastych:) - internetowych społeczności. Dlatego mam do Was pytanie: jakie jeszcze inne kobiece społeczności internetowe tak, jak my, prowadzą własne fora i blogi? Są w ogóle jakieś poza Biuściastymi i Szafiarkami?:) Możecie polecić jakieś społeczności i blogi np. dzieciowe, wizażowe, kociarskie?
Obserwuj wątek
    • samo_zloto Re: Inne fajne kobiece społeczności internetowe? 31.08.09, 15:47
      Ja jestem jeszcze na Kosmetykach Mineralnych na Wizażu- atmosfera bardzo miła,
      dziewczyny pomocne, blog jeden już powstał i jeden zlot zdaje się też już się
      odbył.
      • plica o. zarzuc adresem bloga 31.08.09, 21:29
        moze nie mam jeszcze minerałozy, ale sie troche wciagnelam.
        • samo_zloto Re: o. zarzuc adresem bloga 31.08.09, 21:52
          mineralnekosmetyki.blogspot.com/
          dziewczyna ma niezły talent makijażowy :D no i dużo swatchy podkładów/ róży/
          cieni. bardzo rzetelnie prowadzony blog :)
    • scarlet_agta Blogi szydełkowo-drutowe 31.08.09, 15:58
      Nie uczestniczę, ale kiedyś przez przypadek odkryłam.

Czy to społeczność, czy nie to nie mnie to oceniać, ale z zewnątrz przypomina trochę szafiarki, więc całkiem możliwe. Tylko jakiegoś konkretnego forum chyba nie ma, to znaczy forów na ten temat jest sporo (np. to forum.gazeta.pl/forum/f,15333.html ), ale nie wiem, czy jest jakieś które skupia jakąś konkretną społeczność, czy raczej te fora się przenikają i uzupełniają.

Przykładowe blogi:
      brahdelt.blogspot.com/
      2knitornot2knit.blogspot.com/
      herbimania.blogspot.com/
      fiubzdziuu.blogspot.com/
      dagi35.blox.pl/html
      koalakidsfashion.blogspot.com/
      persjanka.blog.onet.pl/
      drutamidziabnieta.blogspot.com/
      nesia75.blogspot.com/
      wloczkaiploty.blox.pl/html
    • tfu.tfu starutkie mężatki! 31.08.09, 18:47