nadau_pl 17.03.09, 21:25 Na moje wyszło ! most2001.com/?p=2810 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: Australia jednak najgorsza ! 19.03.09, 06:03 Ale Cie ruszylo z tym filmem. Odpusc juz, chyba nie pierwszy i nie ostatni raz przyszlo Ci obejrzec cos przecietnego czy kiczowatego??? Kidman ma za soba juz cala serie filmow tego typu. Wybieram sie wiec obecnie bardzo ostroznie na produkcje z Jej udzialem. Masz za to kilka ciekawych innych filmow z udzialem Kangurow; zeby chociazby wspomniec Cate Blanchett... Kan Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: Australia jednak najgorsza ! 19.03.09, 07:48 kan_z_oz napisała: Cate Blanchett... > o tak! Odpowiedz Link
bogo2 przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w polsce 21.03.09, 15:48 zyjesz, i austalie,to znasz tylko wirtualnie... wiec, czy na twoje wyszlo, czy nie wyszlo, to nie ma zadnego znaczenia....cokolwiek napiszesz, to takie fantazje, w stylu kagana, co wrocic nie moze.. nadau_pl napisał: > Na moje wyszło !....) Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w pols 22.03.09, 10:12 bogo2 napisał: > zyjesz, i austalie,to znasz tylko wirtualnie... > wiec, czy na twoje wyszlo, czy nie wyszlo, to nie ma zadnego > znaczenia....cokolwiek napiszesz, to takie fantazje, w stylu > kagana, co wrocic nie moze.. ODP: Hihihihi - Bogo - kurde balans, nie zachowuj sie jak dziadek cierpiacy na ta chorobe, tego pana z niemieckim nazwiskiem. Nadau komentuje wciaz film - nie kontynent. Film dotarl wiec wszedzie i komentowac moze kazdy, kto ogladal - to raz. Dwa, to lanie kaganinim po oczach jest nadreakcja oraz nietaktem, zarowno wobec Nadaua jak i Kagana... i trzy - odpusc sobie stary niepotrzebny stres wynikajacy ze zdziwienia kto, skad czy w jakim celu tutaj pisuje - najwazniejsze w sumie 'Co ma do przekazania'. To co 'lapaka'???na zgode??? Kan Odpowiedz Link
bogo2 Re: przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w pols 22.03.09, 13:50 nadau komentujac film, komentuje australia...dlaczego kobiety, tego nie widza...? kan_z_oz napisała: (...) > Nadau komentuje wciaz film - nie kontynent. Odpowiedz Link
ratpole Re: przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w pols 22.03.09, 17:56 bogo2 napisał: > nadau komentujac film, komentuje australie Zadurzyl sie w poznanej w Poznaniu Australijce, ale Wanda... tfu Luiza, go nie chciala wiec teraz pluje na wszystko co australijskie hehe Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w pols 23.03.09, 04:44 ratpole napisał: > Zadurzyl sie w poznanej w Poznaniu Australijce, ale Wanda... tfu Luiza, go nie chciala wiec teraz pluje na wszystko co australijskie Kolego Ratpole, czy to sie aby nie nazywa nadinterpretacja? Na ten temat moze sie wypowiadac chyba tylko Nadau? Luiza-w-Ogrodzie Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu. Odpowiedz Link
ratpole Re: przepraszam, ale jak rozumiem , to ty w pols 23.03.09, 04:49 luiza-w-ogrodzie napisała: > Kolego Ratpole, czy to sie aby nie nazywa nadinterpretacja? Na ten > temat moze sie wypowiadac chyba tylko Nadau? Moze i moze, ale nie chce, a ktos musi sie wypowiedziec, bo inaczej forum zacznie sie rozkladac hehe Poza tym mamy demokracje i wolno mi sie domyslac jakie sa przyczyny nadauowego plucia na Australie, czyz nie? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Przyczyny plucia na Australie 23.03.09, 05:03 ratpole napisał: > Poza tym mamy demokracje i wolno mi sie domyslac jakie sa przyczyny nadauowego plucia na Australie, czyz nie? Nie na Australie, tylko na "Australie". Tez uwazam ze ten film to gniot. Nawet australijskiej przyrody nie potrafili porzadnie sfilmowac a to juz jest sztuka. Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link
ratpole Pozwol, ze 23.03.09, 05:29 odpowiem cycatem: "nadau komentujac film, komentuje australia...dlaczego kobiety, tego nie widza...?" > Nie na Australie, tylko na "Australie". A to juz jest TWOJA pobozna nadinterpretacja, poniewaz jestes kobieta. Ale ja tez nie wiem dlaczego kobiety tego nie widza hehe Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: Pozwol, ze 26.03.09, 07:32 hehe sciur,i chyba nic wiecej nie napisze bo juz bym pewnie nie byl tu nigdy zaproszony hehehe Odpowiedz Link
ratpole Re: Pozwol, ze 26.03.09, 11:29 kupa.kazi napisała: > hehe sciur,i chyba nic wiecej nie napisze bo juz bym pewnie nie byl tu nigdy > zaproszony hehehe Twoje poczucie humoru jest najwyzszej proby... to ciebie, ekskremencie, gdziekolwiek zapraszano? hehe Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: Pozwol, ze 29.03.09, 01:54 hehe sciur wcisnij enter a moze nawet reset zrobta se Odpowiedz Link
kan_z_oz Bogo 23.03.09, 01:16 bogo2 napisał: > nadau komentujac film, komentuje australia...dlaczego kobiety, tego > nie widza...? ODP: Bogo, Australia moim zdaniem nie potrzebuje obrony z niczyjej strony, ale jak koniecznie chcesz na bialym rumaku do szturmu z szabelka w dloni...ja sie odsuwam na bok - walcz rycerzu,hihihihi Kocham tak bezgranicznie ten kraj, czy kontynent z jego wszystkimi smiesznostkami, ze nawet nie idzie mi tego opisac. Fakt wiec, ze moze ktos widzi ten kraj inaczej niz ja, jest mi zupelnie obojetny. Fakt, ze moze nie lubic go ktos kto tu nie byl troche dziwny, wciaz nie budzacy homeostazy. Fakt, ze nie byl i sie nie wybiera, i nie lubi - jest poza moimi mozliwosciami logicznego przetworzenia takowej informacji - wychodzi mi wiec blad w obliczeniach - mam nadzieje, ze to wystarczajaco logiczne wprowadzenie do mojej nielogicznej glowy??? Kan Odpowiedz Link
nadau_pl Zadłużony, ale nie w Australii 29.03.09, 23:41 Pisałem tu oczywiście o filmie i tylko o filmie. Jeśli ktoś sądzi inaczej to jest to już jego prywatna nadinterpretacja, do której oczywiście ma prawo Kontynentu i państwa o zbieżnej z tytułem filmu nazwie nigdy nie widziałem, więc nie mogę go ani chwalić, ani krytykować. Po prostu z dziką rozkoszą podzieliłem się tu informacją, że miałem rację, bo poszedłem na ten film wyjątkowo bez przeczytania przedtem jakiejkolwiek recenzji. Film mi się nie podobał i później przeczytał, że tej komisji od kiepskich filmów również. Na moje po prostu wyszło. I nie ma to nic wspólnego z krainą zwaną Australia, ani z Luizą. Ostatnimi laty niestety nie zadurzyłem się w nikim, a tym bardziej w Luizie. Potwierdzam jednak, że to ciekawa postać i miła osóbka, choć trochę zbyt strachliwa. Jedyną wybranką, w której ostatnio zdarzyło mi się zadłużyć jest Kasa Pożyczkowa Stefczyka. Dziś obejrzałem "Lektora", ale nie napiszę nic o nim, bo znowu zostanę posądzony o jakieś drugie dno albo "napad filmowy". Odpowiedz Link
ratpole Re: Zadłużony, ale nie w Australii 30.03.09, 00:35 nadau_pl napisał: > Po prostu z dziką rozkoszą podzieliłem się tu informacją No dobrze, ale dlaczego dennosc Australii wywoluje w tobie dzika rozkosz. To nie jest normalne hehe Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Recenzje filmowe 30.03.09, 00:38 nadau_pl napisał: > Dziś obejrzałem "Lektora", ale nie napiszę nic o nim, bo znowu zostanę posądzony o jakieś drugie dno albo "napad filmowy". Eee, nie ma sie co przejmowac forumowymi posadzeniami. Dawaj te recenzje - "Lektora" nie widzialam, mam w ogole wielkie zaleglosci kinowe, wiec chociaz recenzje poczytam. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu. Odpowiedz Link
kupa.kazi Re: Recenzje filmowe 30.03.09, 01:59 luiza-w-ogrodzie napisała: "Lektora" nie widzialam, mam w ogole wielkie zaleglosci > kinowe, wiec chociaz recenzje poczytam. spytaj siem zupy on ma doswiadczenie Odpowiedz Link