ariz 26.11.09, 09:51 Z pewną taką nieśmiałością... wrzucam, ktoś tam zachęcił... Wypowiedź pocięli, skrócili...ech... www.youtube.com/watch?v=1jJf2QD9HPM Będzie ktoś z Was we Wrocławiu na Promocjach Dobrej Książki? Zajadę tam 5 grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisam Re: rozmówka 26.11.09, 15:58 Marcin, gratulacje z drugiego krańca Polski. Tak trzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: rozmówka 26.11.09, 16:46 Kamerzysta cierpi na ADHD (nie widzę potrzeby sztucznego dynamizowania rozmowy, która z natury jest statyczna, i trudno, albo widz ktoś ma cierpliwość, albo nie), a montażyście należałoby zdemontować głowę za przebitki na fotos Kondrata. Ale wywiad imho bardzo dobry i mimo cięć sens w nim został. Do Wrocławia mam jeszcze dalej niż do Krakowa - czekam na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: rozmówka 26.11.09, 16:57 Dzięki za opinię... bo też trochę zawstydzony, jak ta dziewica, wrzucałem. A tu miłe komentarze :) Pocięli, choć w zasadzie sprawnie. Ale takie to już medium...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: rozmówka 26.11.09, 17:12 Dobry wywiad, zachęciłeś ludzi do przeczytania książki, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ojuciasan Re: rozmówka 26.11.09, 19:44 Świetnie wypadłeś! Swoją drogą, straszna bywa ta konieczność interpretowania tego, co się już raz napisało, czyli "co autor chciał przez to powiedzieć"... Ale Tobie udało się naprawdę zaintrygować słuchacza - mnie na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: rozmówka 26.11.09, 22:57 No jest to faktycznie trudne; to tak jak z Gombrowiczem który na spotkaniu z księdzem w Argentynie zapytał - Co osoba duchowna czytała z moich dzieł?; wszystko - odparł ksiądz. Gombro: - A co osoba duchowna z nich zrozumiała? Ksiądz: Może więcej niż pan. (trochę mogłem pokręcić, ale w tym stylu to było) No i tak to bywa niekiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rozmówka 26.11.09, 22:20 Z przyczyn technicznych posłucham Jutuba dopiero jutro, ale na WPDK będę - 4 grudnia w godz. 12 - 15 i 5 grudnia 12 - 13 i potem jeszcze przez jakiś czas. Liczę zatem na spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: rozmówka 26.11.09, 23:00 Fanie zona_mi, z ogromną ochotą! Ja będę w godz. 12-13, to i pewnie starczy czasu, żeby porozmawiać :) Bardzo się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rozmówka 27.11.09, 09:10 To może umówmy się od razu na po 13, bo wcześniej Ty będziesz siedział przy swoim wydawcy, a ja w Pociągu do bajeczki, w sali zabaw ABC. Będę długo, bo o 16 chcę wziąć udział w warsztatach Iwony Hardej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: rozmówka 27.11.09, 14:19 Jasne, po 13 będzie najlepiej...:) Jakoś się znajdziemy tak czy owak..., moje stoisko 124, a gdzie Ty będziesz - juz sobie popatrzyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rozmówka 27.11.09, 16:59 Najprędzej znajdziesz mnie w Sali zabaw ABC :) Wywiadu posłuchałam - rzeczywiście zachęcający i na pewno (co najmniej) przyjrzę sie bliżej Twojej książce. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rozmówka 07.12.09, 13:58 No jak po targach? Słuchałeś, jak czytam bajki? ;) Bo z Abecadła wyszłam dopiero przed 16.00, za to z dzieckiem całym w gorączce... :| Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: rozmówka 07.12.09, 14:47 zona_mi, wybacz, bo to moja wina, że nie spotkaliśmy się... ech... musiałem jeszcze udać się do kogoś, komu obiecałem książkę, to trochę zajęło, bo wdałem się w dysputę, a później byłem umówiony z pewnym znajomym,który mieszka pod Wrocławiem i chciałem koniecznie zdążyć. Słyszałem, że ciągle głoszą, jak czytasz dzieciom :) ale samej Ciebie niestety nie. Ale dzieci musiały być uradowane, skoro tak długo czytałaś! Ale widziałem, że kolejki największe były właśnie do autorów książek dla dzieci :) Jeszcze raz proszę o wybaczenie! Mam nadzieję, że Twoje dziecko zdrowe, wiem z doświadczenia ile nerwów kosztuje taka gorączka Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit No właśnie, Zona 07.12.09, 15:11 Czytałaś i czytałaś (albo warsztatowałaś) i nie można było się do Ciebie dostać. Ariz to przynajmniej siedział grzecznie od-do przy stoliczku w stoisku :) Niespodziewanie wylądowałam we Wrocławiu, to przyszłam, i "Relikwię" z autografem mam (z czego bardzo się cieszę!), a Ciebie nawet sobie nie obejrzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: No właśnie, Zona 07.12.09, 15:19 Grzecznie, to podkreślam, siedziałem bardzo grzecznie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: No właśnie, Zona 07.12.09, 19:09 A, no bo ja właśnie bardzo lubię czytać, wrasztatować i bawić się z dzieciakami. Trudno, może się gdzieś kiedyś zejdziemy. Albo za rok na WPDK - czas w końcu szybko płynie :) > Ariz to przynajmniej siedział grzecznie od-do przy stoliczku w stoisku :) Też grzeczna byłam! Robiłam tylko krótkie wypady celem napicia się albo wręcz przeciwnie... "Relikwię" chciałam sobie nabyć, ale nie zdążyłam, przez to nagłe opuszczenie targów, szkoda :( A Kacper ma grypę - klasyczną podobno, bez krętych ogonków czy tam skrzydełek - ech. Odpowiedz Link Zgłoś