pia.ed
01.05.12, 16:57
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11645086,Jezdzace_sauny__Tak_sie_podrozuje_w_upaly_komunikacja.html
Przecież wiadomo, że jak kierowca ma zyski z oszczędzonego paliwa to będzie robił wszystko, aby to paliwo zaoszczędzić. W ten sposób spór będzie trwał w nieskończoność.
Wczoraj też wracałam z pracy takimi autobusami: 118 w kierunku Żerania oraz 516. W obu nie działała klimatyzacja. Po wyjściu z takiego autobusu okazuje się ze na zewnątrz w słońcu temperatura jest niższa niż w środku autobusu. A ZTM na facebooku banuje użytkowników którzy śmią krytykować działania ZTM-u albo twierdzą że pasażerowie są traktowani jak bydło. A nie są?
Placimy za bilety i to nie mało. A ktos mnie okrada! Mysle sobie ale kto to moze byc? No napewno nie Polak katolik. O nie, on by tego nie zrobił. Wlascicil firmy - chciwe bydle wyzyskiacz? O nie te czasy juz były teraz mamy nowa odrodzona najjasniejsza Polske z intronizowanym chrystusem królem! I panowie biznasmeni respektuja wartosci! Wiec oni nie. A moze mnie okrada demokratycznie wybrana wladza? O nie to moi przedstawiciele stojacy na strazy moich intersow i bezpieczenstwa. Czyli sam nie wiem kto mnie okrada i zmusza do jechania w saunie za moje pieniadze a moze to jak zwykle żydzi lub komunisci?