kobieta_na_pasach 20.10.09, 19:26 ale staram sie te prawde wypierac,zeby nie zwariowac,albo nie stoczyc sie. a wy, jakiej prawdy o sobie nie chcecie przyjac do wiadomosci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Syndrom wyparcia 20.10.09, 19:50 tropem_misia1 napisała: > ponoć szkodliwy jest no ale jak mam sie pogodzic z czyms w co nie wierze i co uderza we mnie sama? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach i popatrz TRopciu 20.10.09, 19:51 myslalam,ze bede miala emotikonke w sygnaturece, a tu znwou wkleil mi sie link.jaka ja tepa jestem! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:01 daj to w kwadratowe nawiasy w sygnaturkach,przyjdzie,ja tak robię Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:05 tropem_misia1 napisała: > > daj to w kwadratowe nawiasy w sygnaturkach,przyjdzie,ja tak robię a te nawiasy to dokladnie w ktore miejsca wstawic? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:08 jak masz już jedna sygnaturkę to pod spodem <*> Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:12 tropem_misia1 napisała: > > > jak masz już jedna sygnaturkę to pod spodem > > <*> > > > . Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:13 tropem_misia1 napisała: > > > jak masz już jedna sygnaturkę to pod spodem > > <*> ZROBILAM TAK I NIC > > Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:19 wyloguj się i zaloguj jeszcze raz Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:22 pmisiek_kosmaty napisała: > wyloguj się i zaloguj jeszcze raz ostatnia proba i zamykam kompa Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach guzik! 20.10.09, 20:23 kobieta_na_pasach napisała: > pmisiek_kosmaty napisała: > > > wyloguj się i zaloguj jeszcze raz > > ostatnia proba i zamykam kompa Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: i popatrz TRopciu 20.10.09, 20:10 nawias kwadratowy otwierający img nawias zamykający tu wstaw link nawias otwierający /img nawias zamykający Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 19:48 Już przeszłam wszelkie etapy nietolerancji własnej osoby, teraz WIEM, że jestem JEDYNA, NAJPIĘKNIEJSZA, NAJMĄDRZEJSZA, NAJLEPSZA. Radzę zacząć tak o sobie myśleć, a świat będzie od razu leszy A mimy tych, co chcą, żebyśmy myśleli o sobie inaczej, są bezcenne <zlośliwośćzemniewylazła> Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 19:59 sama sobie tak mowie. taka karma. poniekad wmawia mi to tez najblizsza mi osoba, ktora uwaza sie za dobrego czlowieka, ktory wszystkim chetnie pomaga, a wlasnej zonie nie chce pomoc.\\ pmisiek_kosmaty napisała: > > Już przeszłam wszelkie etapy nietolerancji własnej osoby, teraz WIEM, > że jestem JEDYNA, NAJPIĘKNIEJSZA, NAJMĄDRZEJSZA, NAJLEPSZA. > > Radzę zacząć tak o sobie myśleć, a świat będzie od razu leszy A > mimy tych, co chcą, żebyśmy myśleli o sobie inaczej, są bezcenne > <zlośliwośćzemniewylazła> Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 20:18 może ta osoba mysli, ze Ci pomaga w ten sposób, że Ci nie pomaga? oj, jakie to trudne Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 20:24 kolorowa_skarpetka napisała: > może ta osoba mysli, ze Ci pomaga w ten sposób, że Ci nie pomaga? > oj, jakie to trudne moze to ja komplikuje, nieraz mam leb jak sklep od tego myslenia. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 22:13 to nie komplikuj i nie myśl najwyrazniej myslenie Ci szkodzi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kto Ci to powiedział? 21.10.09, 09:32 kolorowa_skarpetka napisała: > to nie komplikuj i nie myśl > najwyrazniej myslenie Ci szkodzi jestem kobieta wiec mysle. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto Ci to powiedział? 21.10.09, 12:32 no dobrze, jak musisz to myśl ale nie przedawkuj Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kto Ci to powiedział? 21.10.09, 12:34 nie ma boja. od myslenia podobno leb peka, a mnie rzadko glowa boli kolorowa_skarpetka napisała: > no dobrze, jak musisz to myśl > ale nie przedawkuj Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto Ci to powiedział? 21.10.09, 12:52 ślicznie wyglądasz no i gratuluję,ze Ci sie udało i możemy Cię w końcu oglądać Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 20:22 pmisiek, a możemy byc wszyscy tu jedyni, najpiękniejsi, najmądrzejsi i najlepsi? Juz czuje sie jak wybraniec! Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 20:27 Jasne, że też możecie Ale ja i tak będę NAJ Odpowiedz Link
mis.io Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 21:47 [img] wklejasz skopiowany adres obrazka i zamykasz ale zamknięcie napiszę w następnym wątku Odpowiedz Link
mis.io Re: Kto Ci to powiedział? 20.10.09, 21:48 Zamknięcie powinno wyglądać tak [/img] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Kto Ci to powiedział? 21.10.09, 09:43 zrobilam tak mis.io napisał: > Zamknięcie powinno wyglądać tak [/img] Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jestem zla kobieta 20.10.09, 21:44 Piszesz: nawias kwadratowy ,img,nawias kwadratowy....adres obrazka....nawias kwadratowy , img,kreska łamana,nawias kwadratowy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jestem zla kobieta 20.10.09, 21:50 Kreska łamana jest przed img..końcowym Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jestem zla kobieta 21.10.09, 09:51 tropem_misia1 napisała: > Piszesz: > nawias kwadratowy ,img,nawias kwadratowy....adres obrazka....nawias kwadratowy > , > img,kreska łamana,nawias kwadratowy o, to jeszcze inaczej. misio. kazal ukosnik postawic przed img, he he Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: jestem zla kobieta 20.10.09, 22:18 Kobieto! afirmuj sie pozytywnie wyznawaj sobie miłość przed lustrem, zachwycaj się nad swoja inteligencja, klasą, uroda i czym tam chcesz jeszcze Ale nie pisz takich wyssanych z palca informacji typu: "jestem zla kobieta". Nie ma złych kobiet! Płec piekna nie moze być zła! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jestem zla kobieta 21.10.09, 09:56 a jak wytlumaczysz to, co robi kobieta kobiecie, kiedy wie,ze on ma zone , a mimo to probuje go zdobyc dla siebie? albo porzucajace swoje dzieci? albo bijace mezow? (hi hi) kolorowa_skarpetka napisała: > Kobieto! afirmuj sie pozytywnie wyznawaj sobie miłość przed lustrem, zachwyca > j > się nad swoja inteligencja, klasą, uroda i czym tam chcesz jeszcze > Ale nie pisz takich wyssanych z palca informacji typu: "jestem zla kobieta". > Nie ma złych kobiet! Płec piekna nie moze być zła! a jak wytluma Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: jestem zla kobieta 21.10.09, 12:48 kobieta_na_pasach napisała: > a jak wytlumaczysz to, co robi kobieta kobiecie, kiedy wie,ze on ma > zone , a mimo to probuje go zdobyc dla siebie? > albo porzucajace swoje dzieci? albo bijace mezow? (hi hi) a Ty byś tam wszystko chciała zaraz tłumaczyć no te co bija mężów to wredoty jakieś Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: nie przepadam za ludzmi 21.10.09, 12:31 za wszystkimi sie nie da ale najważniejsze to przepadaj za sobą i za nami Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: nie przepadam za ludzmi 21.10.09, 12:32 wirtualni ludzie sa do strawienia kolorowa_skarpetka napisała: > za wszystkimi sie nie da ale najważniejsze to przepadaj za sobą i za nami Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: nie przepadam za ludzmi 21.10.09, 12:54 tylko mnie nie nadgryzaj podobno niesmaczna jestem i włóknista polecam juz prędzej potrawkę z krokodyla Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: jestem zla kobieta 22.10.09, 16:24 Kobieto ! Smiem watpic ( a propo tytulu watku). Wszak za Toba , sladem Twym szlachetnym, tu trafilam. Nie moze byc zlym, kto ratuje innych --- "Żaden człowiek nie jest dostatecznie dobry, żeby rządzić drugim człowiekiem bez jego zgody. A jak wam się to nie podoba, to macie pecha. Pamiętajcie, że ja tu jestem prezydentem.”Abraham Lincoln --- Odpowiedz Link
tynia Re: jestem zla kobieta 22.10.09, 17:41 Ale słabo kojarzycie. Przecież ona jest tą złą kobietą od Bodzia Lindy. To gwiazda filmowa wielkiego formatu, pisze do nas z Holywood (konkretnie z przejścia dla pieszych), tylko nie wiedziała jak to nam powiedzieć, żeby nas nie onieśmielić. Pytajcie się mnie na drugi raz jak czegoś nie wiecie, ja zawsze wiem wszystko najlepiej i samochwała co w kącie stała to przy mnie zakompleksiona niemota. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jestem zla kobieta 22.10.09, 19:13 gwiazda to ja bylam, ale kiedys. zostaly tylko wspomnienia. przyznam,ze tym watkiem chcialam sie troche podbudowac. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jestem zla kobieta 22.10.09, 19:10 mimbla.londyn napisała: > Kobieto ! > Smiem watpic ( a propo tytulu watku). > Wszak za Toba , sladem Twym szlachetnym, tu trafilam. > Nie moze byc zlym, kto ratuje innych > > caly czas sie zastanawiam, jakiez to slady zostawiam, ktore wioda na to szlachetne forum?)) > --- > "Żaden człowiek nie jest dostatecznie dobry, żeby rządzić drugim > człowiekiem bez jego zgody. A jak wam się to nie podoba, to macie > pecha. Pamiętajcie, że ja tu jestem prezydentem.”Abraham Lincoln > --- Odpowiedz Link