blind_as_a_bat 20.11.09, 08:16 Gdyby sie pojawila, Well I say, Have A Nice Day. Have A Nice Day Have A Nice Day Wszystkim Wypranym! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 20.11.09, 14:41 Tutaj, odpoczywam, wspominam , sloneczkiem sie ciesze... A... i muzyczki slucham ... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 20.11.09, 23:22 Oki doki! Jakiej, jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 20.11.09, 23:37 Czego slucham na dobranoc ? Czasami tego... ...a czasami tego, ale... ...zalezy od nastroju Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 20.11.09, 23:43 Jasne. Bardzo lubie francuskie piosenki, ale nie znam francuskiego prawie wcale. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 20.11.09, 23:52 Ja rowniez, dlatego je uwielbiam Mozna sobie wyobrazac o czym spiewaja Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Tutaj ...w zaciszu domowym . 23.11.09, 00:44 ...rodzinne Jak rodzinka ,takie zacisze Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Tutaj ...w zaciszu domowym . 23.11.09, 00:58 Czy ta/mta chata to to, czy nie to? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Gdzie Pani Mimbla?! Znalazłam! :) 05.12.09, 00:13 Robi strajk w Mikołajkach. No! Uspokoiłam się. Fajnie tam jest! I znam jedną knajpę... Można strajkować. :p Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! Znalazłam! :) 07.12.09, 08:58 Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nawet nie ma ścieżki. - Eurypides To dzisiaj znalazlam, to tak a propo poszukiwan ... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Gdzie Pani Mimbla?! Znalazłam! :) 08.12.09, 20:11 No ba! ps. jak tam rewolucja w Mikołajkach? Udała się? :p Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 08.12.09, 19:53 A propo budyniu Przypomniala mi sie reklama galaretki z Biedronki: - Dzień dobry! A co się pani tak trzęsie? - To pani nic nie wie... Ananas wyszedł z puszki. - Tak? A za co siedział? - Podobno śmietanę ubił! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 08.12.09, 22:32 Reklama ekstra, but to bat się trzęsie jak galareta. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 10.12.09, 13:29 Hey you, dont help them to bury the light Dont give in without a fight... Jest takie miejsce, jest taki kraj... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 10.12.09, 22:31 Zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz rozkwita na drzewach, na krzewach Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 11.12.09, 08:38 Mam, tak samo jak ty, Miasto moje a w nim: Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam, kolorowe sny Kiedyś zatrzymam czas I na skrzydłach jak ptak Będę leciał co sił Tam Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 11.12.09, 21:42 I ujrzeć, jak dawniej, za młodych mych lat, jak do mnie, Warszawo, się śmiejesz. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdzie Pani Mimbla?! 15.12.09, 22:08 NICZYJE DNI Włóczykije, włóczykije Jak się wam na świecie żyje? Stare porzucacie miejsca, By gdzie indziej szukać szczęścia. Odkrywacie tajemnicę, Która się nazywa życiem. Dni są piękne i niczyje, Kiedy jesteś włóczykijem. Błyskawica tańczy z gromem, Ona włóczykija domem. Włóczykije, włóczykije, Jak się Wam na świecie żyje? BOGDAN CHORĄŻUK Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Gdzie Pani Mimbla?! 15.12.09, 23:16 To jedyne zdjecie z Muminkow,na ktorym Mala Mi wyglada slicznie i wzruszajaco Odpowiedz Link
ave.duce Re: Gdzie Pani Mimbla?! 25.12.09, 13:27 Czyżby udała się do pałacu na kaczą zupę? :p Odpowiedz Link