11.11.12, 09:34
to istota bardzo dziwna. Wiem, nie jestem odkrywcza wink. Ale naszlo mnie tak ostatnio... I w tym miejscu zaczęłam pisać pewną historyjkę odnośnie mojej osoby, ale jak juz napisałam, to....wykasowałam, bo to takie dziecinne było smile)). Ja chyba dziecinnieję na stare lata...wink
Człowiek jest dla mnie zagadką, szczególnie "ten" człowiek )
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Człowiek 11.11.12, 09:56
      Łeee, to nie dowiemy się, czym "ten" człowiek zasłużył sobie na miano zagadkowego?
      • rybka.11 Re: Człowiek 11.11.12, 09:58
        ok - napiszę, ale nie teraz, bo chwilowo czasu nie mam - ale napisze wink
        • debi_bebi Re: Człowiek 11.11.12, 10:01
          Ale to nie będzie zagadka pt. "No ale co on takiego we mnie widzi?" wink
          • rybka.11 Re: Człowiek 11.11.12, 11:28
            Nie, nie smile. Tu chodzi o taki...kumplowski układ wink tak mi się wydaje smile.
            Mam znajomego, który chce mi coś powiedzieć ale nie wie chyba jak, a ja nie wiem jak mu pomóc, bo nie wiem, co chce mi powiedzieć ?wink
            Ja to przyzwyczajona jestem, że wale prosto z mostu, co mi na wątrobie leży i od razu, a nie czekam pół roku, mówie pół słowa i milknę na następne półwink. A u niego w tym wypadku tak to wygląda właśnie.
            I teraz chyba znowu muszę czekac poł roku na dalszy ciąg wypowiedzi wink. Nie wiem, może ma jakieś "cykle półroczne", czy jak? wink)
            • debi_bebi Re: Człowiek 11.11.12, 14:59
              Oj, oj, żeby się tylko nie okazało, że on cierpi na "chciałabym, a boje się", i w rezultacie co zrobi krok naprzód, to zaraz potem dwa w tył.
              • rybka.11 Re: Człowiek 11.11.12, 15:36
                Trudno, prawda jest taka, że wygrywają tylko ci, którzy ryzykują smile
                • super.halusia Re: Człowiek 11.11.12, 15:38
                  kto nie ryzykuje ten nie ma
                  • rybka.11 Re: Człowiek 11.11.12, 15:40
                    no smile. Tylko, że ja za niego nie zaryzykuję wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka