tropem_misia1 01.01.13, 16:40 Halusia!!ony kcom spłaszczyć góry! 700 gór dokładnie rzecz biorąc!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: Ja nie mogie 01.01.13, 16:59 oj tak, nawet dopuszczają telewizory z wadami Odpowiedz Link
super.halusia Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:12 wykłucałam się i to nie raz,ale doszłam do wniosku że nie warto i dałam sobie spokój Odpowiedz Link
ejno Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:14 no to nie ładnie z ich strony buble wypuszczać... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:18 oni chyba te odbiorniki wysyłają,tam gdzie jest najmniejszy dostęp do nich,tak podejrzewam Odpowiedz Link
lvova Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:20 Na przestrzeni wieków ludzie nie takich rzeczy dokonywali,niegdyś tworzyli budowle,zmieniali krajobraz,stawiali przed sobą tak wielkie wyzwania architektoniczne,inżynieryjne,że jeszcze obecnie współczesnych inżynierów przyprawia to o zawrót głowy wiedząc jaką technologią i możliwościami technicznymi dysponowali przodkowie,a jednak dokonywali tego.A to,że to akurat zrobią w Chinach to nic dziwnego,po prostu tego chcą.W Emiratach chcieli to usypali kilkadziesiąt sztucznych wysp na morzu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:22 wiem, wiem do tej pory piramidy lub posągi na Wyspach wielkanocnych wprawiają w osłupienie wziąwszy pod uwagę jak powstawały ludzkim wysiłkiem kiedyś filmik oglądałam jak współcześni szukali metody by przetransportować posągi ( Wyspy Wielkanocne) na brzeg morza oczywiscie nie używając techniki współczesnej Odpowiedz Link
lvova Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:28 Współcześnie nie mają jednej rzeczy którzy tamci mięli,mianowicie nieograniczoną niczym ilość czasu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ja nie mogie 01.01.13, 17:54 Dokładnie ,wiec i to się chyba Chińczykom uda,ludności w obozach pracy tam pod dostatkiem. Odpowiedz Link