tropem_misia1 07.05.13, 06:08 czy mam mały plan? A mam,mam. Podejmuję rękawicę ,którą dzień mi rzucił. a mam wybór? nie mam jeszcze się o nią potknę na pewno nawet Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Nie mam 07.05.13, 06:18 Tropcia, odwagi! Wszak to tylko rękawica, a nie tyranozaurus rex. I patrz pod nogi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie mam 07.05.13, 13:40 debi_bebi napisała: > Tropcia, odwagi! Wszak to tylko rękawica, a nie tyranozaurus rex. I patrz pod n > ogi Pod nogi?By na kurę nie wleźć ?))jak potomka powyższego. Bo rękawica to raczej enigmatyczna. Chociaż cios zadano dziś w pracy. Jak śmyśmy się dowiedzieli ile mamy płacić za śmieci ( od metrażu liczą) tośmyśmy zgłupieli , bo nas nie stać. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie mam 07.05.13, 13:41 jeszcze się nie skończył jeszcze może coś wymyślić dzionek Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie mam 07.05.13, 19:33 Ja mam i bez planowania robotę Musi być zrobiona i chociaż padam na pysk ,muszę ja zrobić. Odpowiedz Link