debi_bebi Re: To prawda! 07.06.13, 17:44 Ciekawe, czy ci, co robią uczciwych w ..uja, czują się brudni? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: To prawda! 07.06.13, 18:47 I to jest właśnie interesujące, skąd ta różnica w odczuwaniu wyrzutów sumienia. Czy to tylko kwestia wychowania, czy jeszcze coś innego? Odpowiedz Link
darima_ka Re: To prawda! 07.06.13, 20:25 Myślę ,że to kwestia wychowania i wartości które nam przekazano. Odpowiedz Link
izyrider Re: To prawda! 09.06.13, 14:29 jezeli uczciwy po probie zrobienia go w ch..pozostal uczciwym to napewno nie dal sie zrobic..,ale to ekstrymalnie zadkie przypadki..z czasem wiekszosc uczciwych watpi w siebie ..i sama robi sie w ch.. a nastepnie oplakuje utrate ,,dziewictwa,,w strachu przed rozmiarem i zroznicowaniem konkurencji.. Odpowiedz Link
czarek-sz Re: To prawda! 09.06.13, 14:47 Wielokrotnie za życia robiłem się w 'ch.ja będąc uczciwym. Tak mnie wychowano moją żonę także i tacy jesteśmy i będziemy. I nie uważam że coś w życiu straciłem będąc uczciwym, przeciwnie. Uważam że jestem spoko i dobrze mi. Bo z Jezusem sztamę trzymam Odpowiedz Link
izyrider Re: To prawda! 09.06.13, 15:01 uczciwi ludzie maja bez watpliwosci lepiej w zyciu,zgadzam sie absolutnie. niestety jest ich niewielu. Odpowiedz Link
czarek-sz Re: To prawda! 09.06.13, 15:08 Ale to że jest ich niewielu nie znaczy by ich nie naśladować. W końcu Jezusa zamordowano bardzo brutalnie a do dziś wielu Go naśladuje. Ja też jestem Jego uczniem i będę do końca, do ostatka będę Mu wierny uczciwym i wyznającym wartości które mi przekazał. Do końca. Odpowiedz Link
loczek62 Re: To prawda! 09.06.13, 15:07 W jednym wpisie ch..j i Jezus. Brawo już wiem po czym poznać gorliwego katolika... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: To prawda! 09.06.13, 16:16 Najgorsze u wielu katolików jest to, ze Jezusa mają pelne usta, a serca i myśli pełne złości i nienawiści do ludzi, którzy mają odwagę mieć inne poglądy na rzeczywistość i potrafią się uśmiechać mimo niedogodności zycia. Wielu katolików myśli, że ich prawda, jest prawdą najprawdziwszą i nie daj Boze nie zgadzać się z nimi. Jeszcze jedno mnie zastanawia, dlaczego bardzo duża większość katolików, to niemal chorobliwi ponuracy? Odpowiedz Link
izyrider Re: To prawda! 09.06.13, 19:34 ja nie sadze ze Jezus ,czy chrzescijanie maja wylacznosc na uczciwosc,kazda religia tego wymaga i niema to zbyt duzo wspolnego z wiara w Boga (ten przebacza wierzacym ) uczciwosc to wymog zdrowego rozsadku..niestety niewielu go ma. ( by byc uczciwym ze soba.. ja tez go nie posiadam) Odpowiedz Link
popzpr Re: To prawda! 09.06.13, 19:39 A ja powiem jedno wirująca - Jezus nie był kapusiem jak ty. Finito. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To prawda! 09.06.13, 19:42 Jezusicku......tu nie pomoże nawet soda oczyszczona...co to kurna za krucjata na Wypranych? Odpowiedz Link
popzpr Re: To prawda! 09.06.13, 19:54 Wisz Misiu, oliwa zawsze. Kuźwa jego w gajowego. Wygrałem tysiaka bo postawiłem dychę, dziesięć groszy płacili za postawioną złotówą, na początku. Wiedziałem że Rafa wygra. Ech Misiu ech. Jesteś super laseczka M. Cz. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To prawda! 09.06.13, 19:56 Jestem okropna. Gruba ,łysiejąca a na nosie mam taką wielgachna brodawę.Z lewej bardziej. Odpowiedz Link