stefcia41 05.01.14, 09:21 wyszło mi, że jestem dźender jeszcze nie wiem jak mi z tym a tak serio to chyba nie ogarniam tematu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:32 to chyba trzecia pleć nie zależna od narządów jakoś na temacie się nie skupiałam choć w oczka wpadały mi artykuły - przeważnie o grzmotach z ambon totalnej negacji . Stefcia Ty jesteś trzecią pełcią?Czy mi sie pomyrdało? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:35 A co to jest trzecia płeć? Ni to, ni owo? Albo może dwa w jednym? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:41 noooooo jak trzeba postawić krzyżyk : M lub K ....to gdzieś tam jest też trzeci kwadracik na G(?) (piszę gdzieś tam bo dawno temu czytałam o tym) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:36 Spoko. Mam to samo. Zupełnie nie kumam, o co im wszystkim chodzi Odpowiedz Link
stefcia41 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:42 no wychodzi, że jestem czecia płeć bo rózowego nigdy nie lubiłam, za to po drzewach latałam gotować nie lubię ale lubię byc karmiona wolę kieliszek zimnej wódki zamiast lampki wina maluję pazury na czerwono ale noszę spodnie nie płaczę na romansach ale na niektórych relacjach sportowych i tak długo jeszcze mogę.... smieszne ttochę ta cała dyskusja tak w ogóle Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:43 no to ja mam podobne objawy i jeszcze parę innych się znajdzie > smieszne ttochę ta cała dyskusja tak w ogóle Bo na Wypranych tak jest : bezstresowo ! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 10:23 Zaraz wyjdzie na to, że płeć genderów stanowi połowę populacji europejskiej, no bo jak popatrzyć na kobiety, to więcej niż połowa preferuje spodnie zamiast spódnicy, a ilość zniewieściałych mężczyzn rośnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 11:56 no ma się ten delykatny wąsik na górnej wardze już wiem czyja to wina .....tego co wymyślił trzecią płeć? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 09:42 Chyba chodzi o zewnętrzne objawy : strój , zachowania i takie tam. Nie wiem . Odpowiedz Link
lvova Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 11:33 Stefciu,a może Ci wyszło,że masz wypić piwo Dżndżer Odpowiedz Link
lvova Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:02 tropem_misia1 napisała: > a ono jakie ? > Babskie?.. Raczej nijakie ( w smaku ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:08 No tak nijakie ni pies ni wydra no tak Odpowiedz Link
rybka.11 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:09 lvova napisał: > tropem_misia1 napisała: > > > a ono jakie ? > > Babskie?.. > > > > Raczej nijakie ( w smaku ) _________________________ Jak to nijakie??? T mojego piwa nie obrażaj ;P )) Ono tak pięknie...szczypie w język ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:11 Tego Gingersa pijam, co to lvova go tak tutaj wkleił Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:13 Ja ostatnio tylko czerwone wytrawne... Tak jakoś z wiekiem smaki mi się zmieniły... ale piwo i owszem - lubiłam Odpowiedz Link
lvova Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:15 Ja od Nowego Roku nic gazowanego,najbardziej szkoda mi Pepsi ale jak postanowienie to postanowienie Odpowiedz Link
rybka.11 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:18 Gratuluję Ja akurat nie mam problemów z gazowanym - nie lubię po prostu Nie piję, sporadycznie, jak juz mocno spragniona jestem, a w zasięgu nie ma niczego bez gazu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:19 Też się nie gazuję. Bo to niezdrowe. Mineralną też się nie gazuje - chyba ,że to Muszynianka, ale ona taka naturalna. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:22 Ja mam tak, że jak cos jest gazowane to wcale nie gsi mojego pragnienia... Nie potrafię się tym napić, a jak już jest słodkie i gazowane to w ogóle jakoś nie gasi pragnienia a je wzmaga tylko... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:17 Też czerwone i wytrawne - tez takie, ale goście moi spragnieni martini byli - jakieś takie życzenie mieli Kilka dni temu zdarzyło mi sie pić białe wytrawne - i nie powiem - tez jakieś takie nawet fajne... (zważywszy na fakt, że to nie była najwyższa półka ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 12:20 znaczy w sumie pijemy szlachetnie))) Odpowiedz Link
rybka.11 Gingers 05.01.14, 12:08 Moje ulubione ) Od razu jakoś tak pragnienie zaczęłam odczuwać wzmożone... Odpowiedz Link
leziox Re: Gingers 05.01.14, 12:41 Popijam wode mineralna medium czyli malo tam gazu ale jest. Woda bez gazu jakas taka bezpciowa jest.Albo moze to woda gender? Juz zaczalem patrzec na flaszke podejrzliwie... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Gingers 05.01.14, 12:58 no nie byłabym taka pewna jest woda gazowana i niegazowana wysoko i nisko zmine_cos tam z taki mikro i innymi makro kranówa i do podlewania kwaitków podobnie z wódą Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: muszę bo się uduszę 05.01.14, 15:28 Ja tam wódą kwiatków nie podlewam... Wolę podlać soczek i drinka wypić))) Odpowiedz Link