Dodaj do ulubionych

Z cyklu: paradoks

22.01.14, 12:21
https://demotywatory.pl/uploads/201401/1390267342_o5w5w3_600.jpg
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 17:45
      Przynajmniej można swobodnie ich obgadywać? big_grin
      • tropem_misia1 Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 18:09
        a faceci to nie plotkarze?
        podobno nieźli
        • leziox Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 20:13
          A pewnie ze tak.
          My dla odroznienia gadamy o dupach,podniecamy sie ktora by sie chcialo zerznac,o cyckach,ale i gadamy gdzie kupic tansze paliwo i opony,oraz mamy w zanadrzu mase technicznych nowinek i porad.
          W trakcie nawalenia sie gadamy juz tylko o dupach religii i polityce,a jak przestajemy gadac o dupach tylko pozostajemy np.przy polityce,to za jakie 10 minut bedzie napierdalanka na bank.
          • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 20:22
            Muszę przyznać, że uwielbiam rzeczowe i realistyczne opisy różne made by Lezio smile
            • tropem_misia1 Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 20:48
              który na dodatek jest naocznym światkiem
              • tropem_misia1 Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 20:52
                świa...d......kiem
                • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:10
                  Szczęście,że mnie cały dzień nie bylo
                  bo bym się może załapał na babskie języki......
                  a może szkoda...teraz bym może o sobie coś przeczytał......wink
                  Albo nic nie przeczytał,bo "temat" nie wart wzmianki .......
                  wink)
                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:21
                    oj tam nie bądź taki skromnybig_grin
                    • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:26
                      Ale przymilam się,no nie ????????
                      wink))
                      A jak człowieka nikt nie zauważa,to się musi sam zauważać wink)
                      • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:29
                        Hiii, czasem fanki należy jakoś ośmielić do wyznań.
                        No dobra, też się zapiszę do Twojego fanklubu smile
                        • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:33
                          A to już jest jakiś fanklub??smile
                          • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:38
                            Debi coś kombinuje......
                            ale ja się nie nadaję na idola wink)))
                            • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:40
                              a przepraszam o tym to już fani zadecydująwink
                              • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:50
                                Właśnie! Idol nie ma nic do gadania smile
                                • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:51
                                  Idol ma lezec i pachniec, od czasu do czasu skinąc i zezwolic nasmile
                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:54
                                    Dajcie się troszkę poruszać,
                                    bo już zapominam jak się chodzi wink)
                                    Pachnieć mogę......bo lubię wink
                                • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:52
                                  A zdjęcia idola Wam nie wyjdą,bo klisza pęknie wink)))
                                  • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:53
                                    Zastosujemy zoom ujemny smile
                                    • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:55
                                      Czy Ty mnie czasem nie obrażasz wink))))
                                      • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:58
                                        Nawet mi to nie w głowie. Próbuje pacyfikować, żeby przy kolejnych próbach adoracji nie napotkać na opór smile
                                        • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:04
                                          Potrafisz człowieka rozbroić wink))
                                          PUŚĆ TEN ZAPALNIK ! ! !
                                          wink
                                  • debi_bebi Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:54
                                    A poza tym czego sie tak chandryczysz, kiedy masz tylko leżeć i pachnieć, i to trzecie, co napisała Anushka? smile
                                    • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 21:57
                                      Szczerze mówiąc to trzecie mnie najbardziej intryguje wink)
                                      • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:00
                                        HA! big_grin
                                        • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:06
                                          I tak mnie pewnie potrzymasz w niepewności wink)
                                          • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:07
                                            Potrzymam potrzymamsmile
                                            • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:09
                                              No dobra.....cokolwiek by to miało znaczyć wink))))))
                                              • leziox Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:13
                                                Jeden Fanclub Lezia juz im nie wystarcza.
                                                No dobra,ale ruch w interesie byc musi.
                                                • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:17
                                                  Lezio,Ciebie wielbią głośno,
                                                  to może ja se tak po cichutku wink))
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:20
                                                    No nie wiem chyba już za późno na ciche wielbieniesmile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:21
                                                    Będzie się działo ?????????
                                                    wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:23
                                                    Jeszcze bedzie krzyczał mało mało!!smile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:30
                                                    Skąd Anusia wiesz,że ja tak mam ????????
                                                    wink)
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:35
                                                    zegor napisał:

> Skąd Anusia wiesz,że ja tak mam ????????
                                                    > wink

big_grin
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:41
                                                    Ale kataru nie chcę.......
                                                    wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:51
                                                    zegor napisał:

> Ale kataru nie chcę.......
                                                    > wink
                                                    Da sie przezycwink
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:08
                                                    Dla mnie to najgorsza choroba wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:11
                                                    Dobra dobra przecież wiem ze chory facet to gorzej niż wojnabig_grin
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:14
                                                    Nawet dwie wojny,w tym jedna światowa wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:23
                                                    zegor napisał:

> Nawet dwie wojny,w tym jedna światowa wink

I kilka pacyfikacji ...
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:41
                                                    Czasem lepiej się samemu ...spacyfikować !
                                                    Naszło mnie tak po lekturze ........
                                                    Zadałem sobie trud poczytania "całego dnia niebytności"
                                                    i uśmiałem się w kilku miejscach wink)))
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 00:23
                                                    zegor napisał:

> Czasem lepiej się samemu ...spacyfikować !
                                                    > Naszło mnie tak po lekturze ........
                                                    > Zadałem sobie trud poczytania "całego dnia niebytności"
                                                    > i uśmiałem się w kilku miejscach wink)))

Własnoręcznie spacyfikowany smile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 09:46
                                                    Własnoręcznie,nożnie a może nawet pisemnie wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 09:52

zegor napisał:

> Własnoręcznie,nożnie a może nawet pisemnie wink

Ot mężczyzna samowystarczalnybig_grin
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 09:57
                                                    Czasem tak trzeba,
                                                    ale wolę być "zależny"
                                                    big_grin
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 09:59
                                                    zegor napisał:

> Czasem tak trzeba,
                                                    > ale wolę być "zależny"
                                                    > big_grin

a nie jest??
                                                    big_grin
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:02
                                                    Staram się big_grin
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:03
                                                    Jak to dobrze być prowadzonym za rękę
                                                    big_grin
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:07
                                                    zegor napisał:

> Staram się big_grin

No to trzymam kciukibig_grin
                                                    Hahaha
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:12
                                                    Żeby Ci nie zdrętwiały,bo jak będziesz podawać rękę do całowania wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:15
                                                    zegor napisał:

> Żeby Ci nie zdrętwiały,bo jak będziesz podawać rękę do całowania wink

No to trzeba będzie najpierw rozmasować - nie ma innej opcjismile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:18
                                                    Podejmę się tego trudnego zadania z przyjemnością wink
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 10:25
                                                    zegor napisał:

> Podejmę się tego trudnego zadania z przyjemnością wink

big_grin do odważnych świat należy - wszak nie można przyjemności ludziom odmawiać smile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 11:19
                                                    Po takiej odpowiedzi prawie przez godzinę
                                                    nie mogłem tchu złapać wink))
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 11:21
                                                    zegor napisał:

> Po takiej odpowiedzi prawie przez godzinę
                                                    > nie mogłem tchu złapać wink))

No właśnie zaczęłam się martwić...
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 13:27
                                                    Bo ja do komputera "z doskoku"
                                                    bo panienka,która dziś ze mną przebywa,
                                                    mimo,że ma swojego laptopa
                                                    wymaga,żeby się nią interesować,
                                                    jak to panienka wink)
                                                  • anus-hka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 13:35
                                                    zegor napisał:

> Bo ja do komputera "z doskoku"
                                                    > bo panienka,która dziś ze mną przebywa,
                                                    > mimo,że ma swojego laptopa
                                                    > wymaga,żeby się nią interesować,
                                                    > jak to panienka wink)

No tak panienki przeważnie są bardzo absorbującesmile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 13:48
                                                    I to od najmłodszych lat wink))
                                                  • leziox Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:26
                                                    Hm...to ja przygoruje aparat,piwko i popcorn,a wy dzialajta.
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:29
                                                    Jakbyś tam gdzie przez przypadek zobaczył taką zieloną flaszkę ginu,
                                                    to,no wiesz...bo ja już dzisiaj nie wyjdę wink)
                                                  • leziox Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 22:51
                                                    Aaa,no gin lubuski...Widze,jest.Nawet dwie flaszki sa-i nawet jeszcze nie naruszone.
                                                    Zegor,masz ode mnie jedna gratis.
                                                    Lubie uszczesliwiac ludzi.
                                                    smile
                                                  • zegor Re: Z cyklu: paradoks 22.01.14, 23:09
                                                    Jest jeszcze duch i chuch w narodzie wink))
                                                    Dziękuję big_grin
          • darima_ka Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 18:40
            Bezpieczniejsze jednak gadanei o dupach,niż o politycebig_grin
            • tropem_misia1 Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 19:44
              ano
              ciśnienie nie rośnie
              co najwyżej napięcie
              • zegor Re: Z cyklu: paradoks 23.01.14, 21:48
                wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka