tropem_misia1 Re: Rady : 30.01.14, 05:01 rudka-a napisała: > Nie pozostaje nic innego, jak je wypróbować ) tiaaaaaaaaaa te trzy pary skarpet w ciasnym bucie też? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rady : 30.01.14, 16:52 Jak są haluxowate to się zbuntują na pewno... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Rady : 29.01.14, 20:46 Ktoś da mi radę jak przetrwać remont łazienki, od jutra chodzę na brudasa spać Szukam też chętnych do sprzątania po tej rozpierdusze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rady : 30.01.14, 05:02 Nie lubię remontów. Chorobliwie. Zwiałabym , gdybym miała gdzie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Rady : 30.01.14, 18:15 tropem_misia1 napisała: > Nie lubię remontów. > Chorobliwie. > Zwiałabym , gdybym miała gdzie. Też bym zwiała ,gdybym miała gdzie Dziś skuli prawie całe ściany,jutro cdn... Kurna nawet lapka nie mogę wyjać ,bo kurz taki że obawiam się czy mu to nie zaszkodzi. Bezczynnie siedzę póki nie skończą Odpowiedz Link
zegor Re: Rady : 30.01.14, 20:32 darima_ka napisała: > tropem_misia1 napisała > Może się wtrącam,ale tego kurzu nie sprzątaj odkurzaczem bo może trafić silnik ! > > > Odpowiedz Link
zegor Re: Rady : 30.01.14, 10:33 darima_ka napisała: > Ktoś da mi radę jak przetrwać remont łazienki, > od jutra chodzę na brudasa spać > Szukam też chętnych do sprzątania po tej rozpierdusze Przyjedz do mnie,nawet plecy Ci mogę umyć )) Odpowiedz Link
leziox Re: Rady : 30.01.14, 22:34 Wg mnie skakanie przed samochodem to bajka,no bo niby jak to zrobic w przypadku autobusu? Odpowiedz Link