rudka-a Re: Łikend... 29.11.14, 08:50 Ostatni łikend listopada, Andrzejki, klucz z dziurką, duzo wosku Właściwie pognieciona sukienkę mozna wyjąć z szafy, by nabrała fasonu, bo czas biegnie, jak zwariowany i Sylwester tuż, tuż ) A wczesniej szalenstwo związana ze świętami.. w najbliższym tygodniu szaleć będzie ten w czerwonej czapce...) Odpowiedz Link
zegor Re: Łikend... 29.11.14, 10:05 O tak,Mikołaj skrobnie po kieszeni, o świętach strach myśleć,u mnie przez całe będzie około dziesięciu osób ) A Sylwestra dziadek spędzi z babcią i wnuczką Odpowiedz Link
rudka-a Re: Łikend... 29.11.14, 10:11 Bycie dziadkiem zobowiazuje może i do babci przyjdzie...ten wyjatkowy Mikołaj i wysypie z wora trochę pezentów Co roku obiecuję sobie, że szaleństwa w świeta nie będzie i na obietnicach się kończy. Tobie nie zazdroszczę, pewnie zakupy w hurtowni będziesz robic Sylwestera spędzę z moją wnusią i Jej rodzicami....bo wnusia ma całe 4 dni )))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Łikend... 29.11.14, 11:26 Rudzia Gratulacje z powodu wnusi ! ! ! Moja ma sześć i pół............roku Odpowiedz Link
zegor Re: Łikend... 29.11.14, 11:29 rudka-a napisała: > Tobie nie zazdroszczę, pewnie zakupy w hurtowni będziesz robic Rodzinka się przyzwyczaiła i praktycznie od ćwierć wieku wszystkie święta są u mnie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Łikend... 29.11.14, 11:54 rudka-a napisała: > Bycie dziadkiem zobowiazuje > może i do babci przyjdzie...ten wyjatkowy Mikołaj i wysypie z wora trochę pezen > tów > Co roku obiecuję sobie, że szaleństwa w świeta nie będzie i na obietnicach się > kończy. > Tobie nie zazdroszczę, pewnie zakupy w hurtowni będziesz robic > Sylwestera spędzę z moją wnusią i Jej rodzicami....bo wnusia ma całe 4 dni )) > )))))) Babciu Gratuluję Wnusi,niech chowa się zdrowo Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Łikend... 29.11.14, 12:00 j ja dołączam z gratulacjami z maleńką kropelką zazdrości podejrzewam bowiem ,że Babcią nie zostanę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Łikend... 29.11.14, 13:30 Bardzo Wam dziekuję )) Droga Misiowo Moja kropla zazdrości powoli zamieniała się w rwący potok. Gniotłam w sobie tyle kropelek, że juz powoli dusiły me ciało I nadszedł ten radosny dzień Nie należy tracić nadziei.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Łikend... 29.11.14, 22:13 Jest nadzieja.........jak zawsze...jak zwykle...) Odpowiedz Link