tropem_misia1 17.08.15, 07:52 książeczki.........zdrowia...?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Macie 17.08.15, 10:59 Wyrywa się stronę z książeczki składa wzdłuż przekątnych W samym środku,na przecięciu przekątnych robi się otworek w otworek wkładamy paluszka i podcieramy tyłek następnie karteczkę ściągamy z paluszka,jednocześnie go wycierając dodatkowa korzyść : rogiem karteczki można wyczyścić pod paznokciem ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Macie 17.08.15, 16:16 Zegorek jesteś straszny...znaczy strasznie dokładny......... Czyścioszek...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 18:14 Posiadam książeczke zdrowia i moge z niej troche kartek wyrwać, bo.... najważniejsze jest zaświadczenie od lekarza medycyny pracy o zdolności do wykonywania...ble, ble, ble znacy się co...do kibla mogą iść tylko przebadani, a reszta za stodołę może i lepiej...świeże powietrze, ptaszki śpiewają..jest nastrój ))))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:04 Tu też jest problem....z tym świeżym powietrzem....kleszcz może wleźć w tzw "podcipie" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 22:13 zegor napisał: > Tu też jest problem....z tym świeżym powietrzem....kleszcz może wleźć w tzw "po > dcipie" > Zawsze to lepsze, niż żmija.... w postaci kija Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:18 Ewuś,moje stare powiedzenie ( sygnaturka ) Wszystko przemija,nawet najdłuższa żmija ! A taka kijowata żmija to może by i przyjemności narobiła Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 22:25 Grześ )) masz na tekst o blondynce..z sygnaturki? ) wiesz...))) no, hm........ jakby to powiedzieć..... jak wytłumaczyć... inni czytają ))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:38 rudka-a napisała: > masz na myśli...miało być ) Nie nie........ Sygnaturka o żmiji była dawno...... Sygnaturka o blondynce ukazała się,bo jestem złośliwy,stetryczały,pamiętliwy.... ale niech tam,już jej nie ma ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 22:42 Bratnio Duszo....... niech no Cię uściskam ...jak to swój swego zawsze znajdzie )))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:45 No dobra,dobra,bez ślinienia....! Żartowałem ! ! ! Przytul się jeszcze raz Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:51 " Gdy dziadek już umierał przeżywał męki miał wszystkie członki twarde ..........a jeden mięki " Taka mi się stara piosenka nawinęła Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 22:53 ..alez masz bogaty repertuar to ja będę Ci polewać, a Ty śpiewaj Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 23:02 Ewuś......polewanie trzeba ograniczyć...... Piątkowe pieczonki skończyły się w ......sobotę kąpielą w basenie u sąsiada....o porannych zorzach.... sobota trwała nie lepiej.......niedziela też.....po złych wiadomościach może trzeba by pomyśleć,żeby nie kusić licha ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 23:08 Pewne nawyki, które tkwią w nas tak trudno wykorzenić.... wiesz, coo Grześ?!...chyba co ma być, to będzie...bez względu na to, czy tego chcemy, czy nie... kusić licho...hm....może i w tym cos jest..... Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 23:11 Ktoś mi kiedyś powiedział : Nie przeginaj pały,ty kurduplu mały Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 23:15 A to sie zatroszczył o Ciebie wiesz...można przegiąć i to bardzo ) czyli lepiej łyżeczką życie smakować, niż od razu chochelką )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 23:31 ..niby takkk ale zakazany owoc najbardziej smakuje )) Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 23:51 Krzysztof Krawczyk & Bohdan Smoleń - Dziewczyny, które mam na myśli (Recydywiści) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 17.08.15, 23:59 O, lubię ) 94 rok...tak dawno, a wydaje się, jak wczoraj.... też sie zwaliło tyle nieszczęśc na Smolenia, ledwo chłop zipie... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 18.08.15, 00:11 Jak nie spróbujesz, nie będziesz wiedział po co potem żałować, że się podjeło wyzwania Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 18.08.15, 00:31 A juz miałaś się rozpisać, jaki to z Ciebie jest gieroj, ale lampecka rozbłysła o, Ti, Ti...... Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 17.08.15, 22:08 tropem_misia1 napisała: > Zegorek jesteś straszny...znaczy strasznie dokładny......... > > Czyścioszek...... Ja wiem,że jestem,że jestem straszny......... Rodzina zorientowała się zaraz po moich narodzinach.... Albo chciałem na lampę spierdzielić, albo udawałem księdza.......obie przypadłości wołają o pomstę do nieba Odpowiedz Link
leziox Re: Macie 18.08.15, 00:12 Jaki piękny ohydny wąteczek...Hyhyhy!!! No a człek dopiero tak późno w te szambo wlazł... Nigdy nie wiadomo gdzie snuje się prawdziwa przyjemność. Tylko Lilith jakby żal. E tam. Zartowałem. Hyhyhy!!!! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 18.08.15, 00:22 Niedobry duszek hm.......skad ja znam ten nick.............. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 18.08.15, 00:24 Lili no, mogłaby wrócić )) lubiłam jej wywody, zawsze barwne, opisowe... Odpowiedz Link
leziox Re: Macie 18.08.15, 00:26 No ale się już wysrała na te forum więc nie wiem czy chciałaby wracać jak do rodzinnego domu. Chociaż wiem że i tak to czyta. Odpowiedz Link
zegor Re: Macie 18.08.15, 00:28 Ba,jeśli woda nie spuszczona, to zawsze można swoje gówno odnaleźć Odpowiedz Link
rudka-a Re: Macie 18.08.15, 00:29 Emocje wzieły chyba górę..czasem sie palnie bez zastanowienia... a poza tym...złagodniałam już i miłosierna sie zrobiłam ))))))) Odpowiedz Link
leziox Re: Macie 18.08.15, 00:36 Milej nocki i milych snuff dla wszystkich zainteresowanych!! Odpowiedz Link