Dodaj do ulubionych

a w Krakowie

29.06.16, 06:23
...uważaj na Plantach...

Czy w wieku 84 lat jeszcze się chce?
a może dopadł go gorąc?
a może siku?
Obserwuj wątek
    • daniel_wolny Re: a w Krakowie 29.06.16, 20:12
      Uprzejmie prosi się o interpretację informacji w zakresie zdania:

" To nie pierwszy, kiedy mężczyzna zostaje zatrzymany za takie zachowanie."
      • tropem_misia1 Re: a bo 30.06.16, 05:35
        daniel_wolny napisał(a):

> Uprzejmie prosi się o interpretację informacji w zakresie zdania:
        >
        > " To nie pierwszy, kiedy mężczyzna zostaje zatrzymany za takie zachowanie."

Odbiegając od tematu niektórzy mają problem z przelaniem swoich myśli " na papier"
        Niby są dziennikarzami i powinni być poprawni pod tym względem, ale nie jest to pierwszy i ostatni raz.
        Gorzej ,gdy nie zaznajomią się z temaaaatem i piszą dziw nad dziwy.

Nie wiem wtedy cco jest gorsze: czy kura przeleciała nad Pałacem kultury czy to ,że kura przeleciała koguta.
        • daniel_wolny Re: a bo 30.06.16, 07:57
          Wiadomo. Zapytanie dotyczy czy to nie pierwszy mężczyzna czy ten nie pierwszy raz. Bo to daje odmienne możliwości interpretacji przypadku.
          • tropem_misia1 Re: a bo 01.07.16, 05:33
            Ja ewidentnie czuję braki przy pierwszy. Nie przy mężczyźnie.
            • daniel_wolny Re: a bo 01.07.16, 07:41
              Oczywiście brak jest. Ale jest też "raz / przypadek" domyślny ewidentnie.
              Natomiast niedomyślny brak "ten / ów" przed mężczyzną powoduje wrażenie, jakoby publiczny samogwałt był popularną rozrywką w Krakowie.
              • tropem_misia1 Re: )))))) 01.07.16, 16:35
                a rozśmieszyłeś mię tą popularną rozrywkąsmile))
                a śmiech to takie dobre cóś po pracy w której kobietę czynu przygnieciono papierami (ISO).
                • daniel_wolny Re: )))))) 01.07.16, 19:52
                  A któreż to ISO obecnie?
                  • tropem_misia1 Re: )))))) 01.07.16, 20:07
                    Takie co by u nas pasowałosmile)
                    a nie jesteśmy zakładem produkcyjnymsmile)
                    • daniel_wolny Re: )))))) 01.07.16, 20:14
                      Nie trzeba być w ogóle zakładem, by któregoś ISO używać.
                      • tropem_misia1 Re: )))))) 01.07.16, 20:19
                        ISO 9001

noooooooo
                        • daniel_wolny Re: )))))) 01.07.16, 20:27
                          Czyli nic się w numeracji nie zmieniło smile
                          • cambria1.2 Re: )))))) 01.07.16, 21:35
                            W numeracji nic, ale audytuje się tak, jakby to kontrola była wink
              • cambria1.2 Re: a bo 01.07.16, 21:41
                Albo mamy rzeczywiście zakamuflowanego recydywistę, albo naśladowcę wielu innych rozrywkowych starców z Krk wink
    • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:13
      Kto z nas wie,jak będzie się zachowywał w wieku 84 lat?????
      • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:36
        84 latka? piękny wiek..
        oby bez szaleństw i niespodzianek typu pampers doczekać...
        bo inaczej będzie mieć rodzina urwanie kapelusza ze mną....
        https://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif
        • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:43
          Też "lekki" nie będę......
          • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:44
            Jeśli dożyję...
            • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:49
              Nie wiem, co jutro przyniesie smile
              jeśli już mam gdzies tam zapisane, że dociągnę, to wolałabym być sprawną staruszką...
              i nie być ciężarem dla rodziny....
              • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:50
                Każdy by tak chciał.......niestety los bywa okrutny......
                • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:55
                  Chcieć, a móc....
                  liczę na łaskawość losu....taka nadzieja moja...
                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 21:57
                    Nigdy nie miałem szczęścia...
                    • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:10
                      zegor napisał:

> Nigdy nie miałem szczęścia...

Hm...jak to u mnie z tym szczęsciem było?!...
                      przeplatało się....
                      euforia i...jak obuchem w łeb...
                      igrało....
                        • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:31
                          Jutro nowy dzień...może i cos milego ma zanadrzu smile
                          • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:38
                            Nie wierzę...piosence wink
                            • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:41
                              To może być..łut szczęścia wink
                                • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:51
                                  Jassssne smile
                                  a, myslisz, ze już nic, a nic????
                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:52
                                    Może trzeba zacząć wierzyć w .....cuda wink
                                    • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 22:53
                                      miało być w ....miraclewink
                                      • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:01
                                        Zbyt twardo stąpam po ziemi...ale....nie zarzekam się wink
                                        • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:03
                                          Też mam twardą stopę....wink
                                          • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:05
                                            ...ale czasem można sobie strzelić w nią wink
                                            jakos tak...wink
                                            • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:07
                                              Ani w stopę,ani w kolano......nie odbezpieczam,przed podniesieniem do wysokości celu !

wink
                                              • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:11
                                                ..ale nieszczęsliwe wypadki łażą po ludziach wink
                                                dobra masz metodę smile zapamietać muszę smile)))))
                                                • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:16
                                                  Tak się chwalę......a naprawdę tyle lat nie strzelałem,a z pięć,
                                                  że pewnie sam bym se jajka odstrzelił.......
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:17
                                                    Trochę szkoda jeszcze smile
                                                    niech się dobrze mają smile))))
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:27
                                                    Też wiem,że szkoda....wink
                                                    Może się jeszcze przydać big_grin
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:32
                                                    Bez, to tak troche głupio wink
                                                    i to uczucie, ze....czegoś brakuje...w koncu całe życie w przyjaźni smile)
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:35
                                                    Ba,zawsze dobrze,jak jest komu rękę podać wink
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:38
                                                    big_grin
                                                    big_grin
                                                    witacie się? suspicious
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:43
                                                    Na wycieczce zaobserwowaliśmy,że kolega do sikania....kuca za drzewem.
                                                    Po trzeciej połówce jeden z nas spytał,czemu?
                                                    Nie wiecie?Mam trzy córki....chu......jowi ręki nie podam !
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:45
                                                    Ja jestem w dobrej sytuacji,mam "wszystkie" dzieci big_grin
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:48
                                                    big_grin....ale się zawziął smile)
                                                    można fochem strzelić...taki foch długo trzyma smile)))))
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 29.06.16, 23:50
                                                    A bo ludzie przesadzają....wszystkie dzieci nasze są wink)
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:03
                                                    Tylko jakos tak czasem po macoszemu traktowane są smile
                                                    skoro wszystkie nasze są, to kazdemu po 500........
                                                    nie ma lepszych, gorszych...po równo .....
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:09
                                                    Sorry,o polityce nie dyskutuję !
                                                    A wracając do tematu,byłem "popływać"
                                                    i sprawdzić,czy jeszcze jest o czym rozmawiać wink
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:09
                                                    Jest !
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:12
                                                    Sprawdzałem,jak ten pan,co się rano obudził
                                                    podrapał pod pachą
                                                    O !!!! włosy są !!!a gdzie jajka ??????????
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:18
                                                    Nie bój się.....nie znikna same wink
                                                    ale strzeżonego, jak to mówią...czasem trzeba sprawdzić, czy mają się dobrze smile
                                                    polityka?.....aaa, coś Ty, Grześ smile nie lubię gadać po próżnicy....
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:18
                                                    Miłych snów Ewciu big_grin
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:19
                                                    Nie śnij o jajkach i o innym drobie wink
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:25
                                                    Drób we śnie? ale mi źle życzysz smile
                                                    Dobrej Grześ smile)))))
                                                  • zegor Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:25
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: a w Krakowie 30.06.16, 00:27
                                                    smile)))))) wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka