tropem_misia1 04.04.18, 14:23 Powiadają: po 50- ce to już z górki. I ja to pojełam!!!! Czas tak zapitala że czlek czuje się jakby szus z góry wykonywał. Okropne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eri22 Re: Starzy ludzie 05.04.18, 06:46 oj tak, tez to czuje, ze od 50ki lece z pieca na łeb.. mam 56 Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 05.04.18, 08:13 Eri!😁.....Niedawno Boże Narodzenie było A już po Wielkanocy. Urlop mam który dopiero co się zaczął A już się kończy. Aaaa.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 05.04.18, 08:14 A propos świąt...Ryjek przyjeżdża na Boże Narodzenie. Radość wielką bo to pierwszy raz od paru lat. Odpowiedz Link
zegor Re: Starzy ludzie 05.04.18, 20:01 To prawda....czas ucieka,a przecież jeszcze tyle zostało do zrobienia..... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 05.04.18, 20:21 Ja jestem tak zmęczona,że mało co robię. Za dużo myślę. W zeszłym tygodniu robiłam USG. Brzuchola. To teraz se myślę. Wiem że USG to nie badanie diagnostyczne ,Ale przez to myślę więcej. No i Google...takie mondre że hej. Błeee Odpowiedz Link
rudka-a Re: Starzy ludzie 05.04.18, 21:34 W istocie...człowiek był zdrowszy, kiedy nie posiadał komputera i nie wiedział, że może się diagnozować za pomocą google... buszując za jednym schorzeniem dowiaduje się, że ma jeszcze 10 innych, bo objawy pasują ) do tego dochodzą przeeeemundre komentarze ludzi i właściwie jest sie prawie umierającym... Odpowiedz Link
zegor Re: Starzy ludzie 06.04.18, 00:04 Aby mieć święty spokój.....nie chodzę do lekarzy ! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 06.04.18, 08:17 Przypadek. Wątróbka mnie dokuczała A tu spoko. A wylazło co inszego. Diabli nadali. Znowu kłopot. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 07.04.18, 20:44 No boli tu i boli tam. A ja mam dalej szalone pomysły. Ostatnio próbowałam podnieść kratkę sciekową. Nie wiedziałam że franca tak głęboko wchodzi. Coś mnie w boku kujło i zaprzestałam. Potem sobie przypomniałam O zoperoeanym kręgoslupie szyjnym. Pomogły mi przechodzące dzieciaki. Odpowiedz Link
zegor Re: Starzy ludzie 07.04.18, 21:50 Dwa złote pewnie wpadło........ A nie,przepraszam,Tropcia nie jest z Krakowa Odpowiedz Link
zegor Re: Starzy ludzie 07.04.18, 22:05 tropem_misia1 napisała: > Z Krakowa Niej Huty 😜 > Ta ja wiem ! Odpowiedz Link
zegor Re: Starzy ludzie 07.04.18, 22:08 zegor napisał: > tropem_misia1 napisała: > > > Z Krakowa Niej Huty 😜 > > > Ta ja wiem ! "Masz kufajkę i buty.......z Nowej Huty" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 08.04.18, 06:59 Już nie 😛. Wrzuciłam przy okazji świątecznych porządków. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Starzy ludzie 07.04.18, 21:52 Kawkę. Wlazla tam po wodę. I jak szłam usłyszałam trzepot. Skrzydła. A ta gooooopiia wlazł w rure. Chyba że strachu. Rure która łączy ta ścieki. Młodzi zamknęli otwór . Ni można zostawić takiej wielkiej dziury. Ktoś wpadnie. Jak dzisiaj szłam do sklepu ws ustnie spotkane kawki patrzyły na mnie z wyrzutem. Nie może mi wyjść z głowy ta kawka. Odpowiedz Link