19.09.18, 17:23

słucham i slysze: Internet jest miejscem publicznym i nie wolno używać brzydkich wyrazów.
W TV O tym gadają.
Znaczy dla podkreślenia wagi....może by tak : O Ty liście kapusty erzacu papieru toaletowego....????
Obserwuj wątek
    • zegor Re: O pierona 19.09.18, 20:05
      Niedługo nawet pod nosem nie będzie można sobie pomamrotać.........
      • tropem_misia1 Re: O pierona 19.09.18, 21:12
        To może alfabetem Morsea wystukiwac wyrazy obcasem ? Może zelóweczki?
        • zegor Re: O pierona 19.09.18, 22:19
          Już nie pamiętam alfabeu Morsea..........
          A zelóweczki butów teraz mięciutkie,nic nie wystukasz wink
          • tropem_misia1 Re: O pierona 20.09.18, 06:22
            Ja nawet nie wiem jak się stuka SOS.
            • zegor Re: O pierona 20.09.18, 10:59
              Na razie nie wołam o ratunek 😁
              • zegor Re: O pierona 21.09.18, 11:16
                Taki piękny dzień !
                Zaśpiewało by się :
                Ojra,ojra,tup,tup,tup
                Cztery baby,osiem .......
                Niestety, tutaj cenzura
                wsadziła swojego siura....
                Tylko czy on też nie zostanie ocenzurowany....
                • rudka-a Re: O pierona 21.09.18, 14:38
                  oooooooooo, kuzia mać..trza być..poprawnym..
                  w..mowie, piśmie i w ogóle wink ;DD
                  • zegor Re: O pierona 21.09.18, 15:15
                    Musisz uważać na o żesz.....ka wink
                    • rudka-a Re: O pierona 21.09.18, 15:49
                      Oj, pilnuję, jak oka w głowie wink
                      aa, wiesz, że..jak se człowiek tak tupnie nogą, przeklnie chocby w duchu..
                      to schodzi zła para wink
                      tak, że wiesz...nie ma co się krępować wink))))
                      • zegor Re: O pierona 21.09.18, 18:03
                        Ja się nie krępuję,luźniutko 😀
                        • rudka-a Re: O pierona 21.09.18, 18:42
                          pojedyncze słówka, czy...wiącha? big_grin
                          • zegor Re: O pierona 21.09.18, 19:27
                            Słowotok 😀
                            • zegor Re: O pierona 22.09.18, 09:19
                              Właśnie mam taki patrząc dziś przez okno
                              • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 12:43
                                Idzie jesień wink zacznijmy się przyzwyczajać...
                                możesz schować hamak smile)
                                • zegor Re: O pierona 22.09.18, 14:48
                                  Przyroda.... zmienną jest 😁
                                  • zegor Re: O pierona 22.09.18, 16:22
                                    Ale na połowę października umówię się na wymianę opon wink
                                    • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 17:05
                                      Tak daleko moje plany nie sięgają wink
                                      zrobi się, ale jeszcze nie wiem kiedy wink
                                      • zegor Re: O pierona 22.09.18, 19:46
                                        Ja wymieniam w Serwisie,mam czujniki ciśnienia a jeszcze jest na gwarancji
                                        • zegor Re: O pierona 22.09.18, 19:47
                                          Dlatego umawiam się,bo terminy są dwu tygodniowe
                                          • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 20:06
                                            No, i kto bogatemu zabroni wink
                                            nooooo ktooo wink wink)
                                            • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 20:08
                                              50 m od chałupy mam speców, to jakoś się wbiję wink
                                              póki co..olej w tym tyg musze wymienić, bo tak mi jakoś schodzi, aż w końcu przegnę i się skończy lawirowanie wink
                                            • zegor Re: O pierona 22.09.18, 20:40
                                              No właśnie mam zabronione ! Zrobiłem zdjęcie bułeczek wypieczonych przez panie w moim piekarniku wink
                                              no i nie mogę tego zdjęcia wysłać,coby wara Ci opadła wink
                                              • zegor Re: O pierona 22.09.18, 20:41
                                                Ale możesz wejść w moje zdjęcia i sama sobie obejrzeć wink
                                                • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 20:56
                                                  Powiem Ci, czy mi coś spadło/opadło wink
                                                  za chwilkę wink
                                                  • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 20:59
                                                    Chyba już ktoś zjadł, bo......nie znalazłam smile
                                                    nie Cię tam ;p
                                                  • zegor Re: O pierona 22.09.18, 21:11
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/KsqYS2tT0x476FIZxB.jpg
                                                  • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 21:30
                                                    Jak malowane wink
                                                    i nie wiem, czy pochwalić rączki gospodyni, czy ...piekarnik wink
                                                  • zegor Re: O pierona 22.09.18, 21:33
                                                    No.......piekarnik jest full wypas....tylko guzików nie przyszywa wink
                                                    Oczywiście żartuję wink piekarnik,jak piekarnik wink
                                                  • zegor Re: O pierona 22.09.18, 21:40
                                                    Zaraz po bułeczkach został upieczony schab do krojenia na chleb.

No i właściwie to nie ma się co dziwić......
                                                    ...........
                                                    ...........................
                                                    że łatwiej mnie przeskoczyć,niż oblecieć..........wink
                                                  • rudka-a Re: O pierona 22.09.18, 21:49
                                                    Weź no Grześ - nie przesadzaj...smile
                                                    duuużo mięska ma być do przytulania...
                                                    anorektycznym drzazgom - NIE!
                                                    smile i juz wink
                                                  • zegor Re: O pierona 22.09.18, 22:10
                                                    Ale też nie za dużo ....Lubię się przytulić do fajnego biustu,
                                                    ale "gwiżdzący" biust już mnie przeraża wink
                                                    A męska otyłość to już masakra........
                                                  • tropem_misia1 Re: O pierona 23.09.18, 07:59
                                                    Fajny biust...to ma tylko Baśka. 😛
                                                  • zegor Re: O pierona 23.09.18, 09:41
                                                    Miała 😀
                                                    Dla mnie prawie wszystkie są fajne 😁
                                                  • zegor Re: O pierona 23.09.18, 09:43
                                                    A najbardziej podobają mi się....obce 😀
                                                  • rudka-a Re: O pierona 23.09.18, 09:55
                                                    Gwiżdżący cyc? big_grin
                                                    to te, co spadają na podłogę?..uwolnione z biustonosza? big_grin
                                                    hahah big_grin
                                                  • zegor Re: O pierona 23.09.18, 10:44
                                                    Niby tak!
                                                    Zdejmuje się biustonosz.....a biust gwizd! ! ! o podłogę 😁
                                                  • rudka-a Re: O pierona 23.09.18, 11:09
                                                    Bezpieczniej zdejmować w pozycji leżącej wink
                                                    nie słychać gwizdu, świstu wink
                                                    czyli...zawsze jest jakies wyjście z niezręcznej sytuacji wink
                                                  • zegor Re: O pierona 24.09.18, 00:14
                                                    Wezmę to sobie do serca wink
                                                  • rudka-a Re: O pierona 24.09.18, 13:18
                                                    Akurat big_grin już to widzę, jak zapełniasz serducho cyckowym problemem ;DD
                                                  • zegor Re: O pierona 24.09.18, 14:09
                                                    No przecież nie ma nic ważniejszego niż się do cycka przytulić 😁
                                                  • rudka-a Re: O pierona 25.09.18, 15:11
                                                    ..alez możesz mieć przytulanie, kiedy tylko chcesz wink)
                                                    cycatą poduchę Ci znalazłam wink)

https://3.allegroimg.com/s512/030414/dd363fc44c9190dfed8d3ccff463
                                                  • zegor Re: O pierona 25.09.18, 17:19
                                                    Nic nie zastąpi oryginału....
                                                  • rudka-a Re: O pierona 25.09.18, 17:23
                                                    nigdy nie miałes tak, że z braku laku dobry kit? wink)
                                                  • zegor Re: O pierona 26.09.18, 11:16
                                                    Jeszcze się zastanawiam 😁
                                                  • rudka-a Re: O pierona 26.09.18, 18:19
                                                    Długo to potrwa? wink niecierpliwie się wink
                                                  • zegor Re: O pierona 26.09.18, 19:52
                                                    A mogę pomarudzić ?
                                                    Bo jednak bym wolał żywego cycka 😁
    • kreska_z Re: O pierona 06.10.18, 17:37
      rozwiiniemy się ....jezyk polski jest bogaty przecie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka