ewelina.krasuska
08.12.12, 13:55
Ja namolnie wracam we wszystkich rozmowach z nie wiem kim ze : wszelki choroby skory to wynik tego co dzieje sie w naszym organizmie. Sama chorowalam na bielactwo. Z i tym schorzeniem udalam sie do AFPV to jest francuska poradnia leczenia bielactwa w Warszawie . Ale za nim do nich dotarlam to odwiedzilam wielu dermatologow i zbywali mnie albo podawali mi rozne masci do smarowania zewnetrznego i nic nie leczyly tylko z dnia na dzien tracilam nadzieje ze kiedykolwiek wogole sie wylecze . Trafilam tam do AFPV . I ku mojemu zdziwieniu znie dostalam zadnych lekow ani masci ale po dlugim wywiadzie dostalam skierowanie na badania. A zebym nie cierpiala z powodu plam za nim sie wylecze polecili mi Dermotan taki plyn , zreszta mozna go tez kupic u nich. Jest to doskonaly plyn kamuflujacy bo wchlania sie w skore i nie widac ze mamy jakis kosmetyk ( tapete) a do tego cera wyglada naprawde rasowo. Nawet teraz jak juz jestem wyleczona nabywam od czasu do czasu ui nich ten plyn by wygladac dobrze , rasowo. Smaruje nim twarz i rece . Trzyma sie pare dni , wiec nawet jak sie budze wygladam dobrze a wiec i zadowolona od rana. Jesli ktos chce niech dzwoni na 226521955 bo oni przesylaja tez za pobraniem . Ale do tematu. Otoz ...Okazalo sie z badam ze miedzy innymi dolegliwosciami jak Hashimoto , helicobakter i zapalenie blony sluzowej zoladka , mam pasozyty. Przeleczylam sie z nich ale i cala moja rodzina z mama wlacznie , a w czasie leczenia doslownie codziennie zmienialysmy posciel. Po spotkaniu z endokrynologiem na tarczyce dostalam leki no i od gastrologa tez i leki i zalecil mi diete tak zeby tak helicobakteria nie wrocila . Dzis naprawde przede wszystkim. ... czuje sie doskonale nie jak kiedys,,, wiecznie zmeczona i ciagle cos sie za mna wleklo. No i nie mam bielactwa , co wedlug wielu lekarzy bylo diagnozowane jako ze sie nie leczy .. Komus sie chcialo mna zajac i udalo sie. Ja jestem bardzo zadowolona i wszystkim wam tez zycze byscie trafili na diobrego lekarza co dobrze zdjagnozuje co wam jest za nim zbedzie was jakakolwiek recepta.