monlem 23.02.09, 15:18 Gdzie w Krakowie jest dobre i sprawdzone laboratorium ? Oddawałam dzieciom kał na pasożyty do Sanepidu ( wyniki ujemne ) - ale ponoć tam jest kicha . Słyszałam iż matka widziała w kupie robale , a w badaniu nic nie wyszło . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: Kraków - dobre laboratorium 23.02.09, 15:20 przeslij kurierem do: www.laboratoriumfelix.com Odpowiedz Link
monlem Re: Kraków - dobre laboratorium 23.02.09, 15:51 Można tak ? Jak wtedy się pakuje , to plastikowe opakowanie tylko w kartonik ? Odpowiedz Link
antyka Re: Kraków - dobre laboratorium 23.02.09, 15:58 na ich stronie jest wszystko opisane, ja mam Felixa obok swojej pracy, wiec zawiozlam osobiscie Odpowiedz Link
patrycjagr Sorki za zmianę tematu ale chodzi o Kraków 01.03.09, 01:19 Dziewczyny ja mam do was pytanie..Sorki że zmieniam trochę temat..jesli chodzi o lab to osobiście polecam ten Felix w warszawie..a inne pytanko to takie czy szłyszałyście coś o takiej Pani w Krakowie--nazywa się Ludmiła jest rosjanką bądź ukrainką i dokonuje niby cudów uzdrawiających....hmmm czy coś o niej wiecie?? nie znam nazwiska ale mogę spróbowac się dowiedzieć i zobaczyć na jakiej ulicy przyjmuje..dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link