pi.asia Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 16:08 O matko, Basiek, jakie to wspaniałe!!!! Zwłaszcza ta orkiestra dęto-szarpana w tle No dzięki, dzięki, kapitalny pomysł, że też Ci się chciało cudne cudne cudne! Odpowiedz Link
arim28 Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 18:11 Sto lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!! I do tych roz torcik dorzuce Odpowiedz Link
esimona Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 18:33 Po stokroć STO LAT, bo tylko sto to za mało dla osoby o tylu talentach. Cieszę się, że i moja Milka znalazła się wśród zdjęć. Ona - trikolorka - patrzy na Ciebie Asiu z balustrady balkonu i życzy wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 20:06 Dostałam w prezencie między innymi porcelanowego kotka. I chyba osoba, która tego kotka zaprojektowała, jest wielkim miłośnikiem kotów, bo ten kot jest taaaaaki koci... i taki duszkowaty No sami porównajcie Odpowiedz Link
noirdesir2 Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 21:23 sto lat, sto lat w towarzystwie kotów oczywiście buziaczki pozdrowionka ode mnie i od Kitki Odpowiedz Link
pi.asia Re: Pi.asi STO LAT! 16.09.12, 21:28 Dziękuję Wam wszystkim i wszystkim Waszym kotkom, koteczkom, kiciaczkom, kiciuniom, kiciulinkom, kiciaczulkom oraz kocurzastym! Cudownie jest mieć takich Przyjaciół jak Wy! Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Pi.asi STO LAT! 18.09.12, 18:46 Kochana Pi, Kicia.Yoda tak sie zmeczyla wymyslanem toastu dla Ciebie, ze zasnela. Tylko kielonek z chilijskim dzemem sie ostal Najlepszego? Nawet spoznionego Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: Pi.asi STO LAT! 19.09.12, 11:22 mocno spóźnione ale najszczersze życzenia!! wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i mnóstwo radości na codzień Odpowiedz Link