Dodaj do ulubionych

Doktorat w Australii

12.03.11, 12:10
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem na pierwszym roku studiów doktoranckich (Historia Azji i Oceanii). Mam zamiar docelowo bronić się w Singapurze ale z przystankiem w Australii. Muszę to załatwić na własną rękę ponieważ uczenia nie przeprowadza wymian Pol-Aus co więcej nie dopłaca nawet złotówki do pomysłów studentów. Więc wszystko jestem zmuszony załatwić na własną rękę. Jest wiele uniwersytetów i wiele informacji w necie. Szukam kogoś kto studiował w Australii zna realia wie jak załatwić stypendium i gdzie najlepiej studiować. Za wszelaką pomoc będę niezmiernie wdzięczny. oto mój mail eblyyy@interia.pl
Proszę również pisać na forum.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aussiemate Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 13:34
      Look at your inbox, Mate!
    • mysterious1988 Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 18:28
      Zapytaj Lesia ;-)
      • archeolog99 Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 20:12
        jakiego Lesia ?
        • eeela Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 20:34
          Nie wywołujcie wilka z lasu.

Lesio to znany forumowy troll, który tu czasami gości. Doktoryzował się w Australii. Być może byłby w stanie udzielić ci pomocnych informacji, ale wdawanie się z nim w rozmowy jest na dłuższą metę bardzo ryzykowne.
          • archeolog99 Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 20:50
            mam kontakt z panem o którym mowa, a co znaczy aby się nie wdawać w dyskusje ?
      • pfg Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 21:02
        mysterious1988 napisał:

> Zapytaj Lesia ;-)

Myślę, że aussiemate to Lesio :-) Ale na australijskich doktoratach i procedurach z tym związanych to on się akurat pewnie zna.
    • whiteskies Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 20:03
      "Muszę to załatwić na własną rękę ponieważ uczenia nie przeprowadza wymian Pol-Aus co więcej nie dopłaca nawet złotówki do pomysłów studentów. Więc wszystko jestem zmuszony załatwić na własną rękę."

O tempora....
      • archeolog99 Re: Doktorat w Australii 12.03.11, 20:16
        Przyznaje się do błędu, ale żeby od razy cytować Cycerona ...
        • whiteskies Re: Doktorat w Australii 13.03.11, 10:09
          Przynajmniej jest szansa ze ktoś zrozumie ;).
          I życzę powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka